Vi-er-en-del-af-boernebasen-150px.png

KOMMUNER
- søger I undervisning til børn og unge?

til sygeundervisning, til unge med skolevægring og alle der har behov for det

Screenshot_2020-05-15_Guldborgsund_-_Kom

​Har I børn med skolevægring, skolefobi, angst, stress eller andet som betyder, at de har svært ved at komme i skole og lære?

Har I brug for undervisning eller lektiehjælp til én elev, små grupper eller hele klasser?

Vi hjælper børn og unge
via online & offline læring

En af de vigtige fundamenter for læring er trivsel. Der kan være mange årsager til at børn og unge ikke trives i hverdagens Institutionelle rammer. Ligegyldigt årsagen, så er manglende trivsel hæmmende for lysten til læring, samt koncentrationen dertil.

Vi tilbyder, at give børn og unge muligheden for at lære hjemmefra mens de for en - kortere eller længere - stund er væk fra skolens faste rammer.

Vi kan sætte samarbejde op på flere måder - det vigtigste fokus vil dog altid være det enkelte barn eller unge menneske, som vi samarbejder om.

Fra kvartal-kvartal* eller årsaftaler.

Aftaler for kvartal koster 25% mere end årsaftaler.

Viking_labtop.png

Onlineskole

0-10 onlineklasser

Undervisere, klassekammerater samt mulighed for at få sendt fysiske læringspakker hjem til eleven, hjemmeopgaver, vejledning, 1:1 og feedback er blot en del af det der følger med når der vælges Online Klasse med live undervisning.

Eleven møder alle grundskolens traditionelle fag og kan dermed tage hele eller dele af grundskoleuddannelsen via fleksibel fjernundervisning hos os.

Kommunefolder_ Skolen Online.png

Fordele for jer

vi er fleksible, savnes en løsning, så spørg os

Via et samarbejde med os får I endnu et redskab til arbejdet med at skabe trivsel og læring hos børn og unge i jeres kommune. Eleven er forsat indskrevet i det kommunale system. Fokus er at hjælpe jer med at hjælpe de unge til at genvinde lysten og troen på udvikling og uddannelse.

skolen-online-emblem-white-darkblue-without-banner.png

Enetimer

undervisning eller lektiehjælp

Elever kan tilmeldes 1:1 undervisning eller lektiehjælp. Det kan også kombineres med onlineklasse.

Mulighederne

vi er fleksible, savnes en løsning, så spørg os

Vi tilbyder diverse online forløb og ydelser og alt afhængig af jeres placering også offline inden for blandt andet alle fag i grundskoler og ungdomsuddannelser.Forløbene kan ligeledes udvikles specifikt til den enkelte elev.

Læring og udvikling

Læring kan ske på mange måder. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at udvikle forskellige former for materialer, produkter og forløb, så vi rammer så vidt muligt blandt de forskellige læringsstile elever har.

info@skolenonline.dk  |  Tel: 81 11 71 72