Vi-er-en-del-af-boernebasen-150px.png

KOMMUNER
- søger I undervisning til børn og unge?

til sygeundervisning, til unge med skolevægring og alle der har behov for det

Screenshot_2020-05-15_Guldborgsund_-_Kom

Har I børn med skolevægring, skolefobi, angst, stress eller andet som betyder, at de har svært ved at komme i skole og lære?

Har I brug for undervisning eller lektiehjælp til én elev, små grupper eller hele klasser?

Vi hjælper børn og unge via online & offline læring

En af de vigtige fundamenter for læring er trivsel. Der kan være mange årsager til at børn og unge ikke trives i hverdagens Institutionelle rammer. Ligegyldigt årsagen, så er manglende trivsel hæmmende for lysten til læring, samt koncentrationen dertil.

Vi tilbyder, at give børn og unge muligheden for at lære hjemmefra mens de for en - kortere eller længere - stund er væk fra skolens faste rammer.

Vi kan sætte samarbejde op på flere måder - det vigtigste fokus vil dog altid være det enkelte barn eller unge menneske, som vi samarbejder om.

Fra kvartal-kvartal* eller årsaftaler.

Aftaler for kvartal koster 25% mere end årsaftaler.

INDSKOLING OG MELLEMTRIN

Elever fra 4-6. kl. kan tilmeldes Online Læringscafé, og begge trin kan få