Optagelse

En optagelse sker i samarbejde med UU-vejlederen. Det er vigtigt for at vurdere om vores tilbud er det rette til og for den specifikke elev.

Optagelseskrav til eleven
- Du skal have afsluttet din grundskole, men ikke nødvendigvis med eksamen.
- Du skal kunne følge undervisningen, også selvstændigt - eller med SPS støtte fra kommunen eller tilkøbt ekstra lærer/mentor via os.
- Du har ikke behov for en (fast) fysisk person for at udføre fx opgaver eller følge undervisningen.
- Du skal ramme vores målgruppe, som er unge der ikke kan trives i traditionelle læringsrum, men som heller ikke hører til på en traditionel fysisk STU

Fag og tværfagligt fleksibilitet

STU Online+ møde et tværfagligt setup og samtidig få mulighed for at vælge inden for egne interesseområder og fremtidige ønsker om arbejde.

Elever får adgang til dette
- fag der har fokus på samfundet, økonomi, husholdning og det at klare sig selv

- fokus på opgaver, emner og fag der interesserer den enkelte elev

- adgang til dansk, engelsk og matematik på 9-10 kl. niveau på små hold eller tilkøb 1:1
- mulighed for tilkøb og valg af fag, som ikke normalt hører til på en STU (c, b og a niveau)
- Praktik og praksiserfaring iværksættes i samarbejde med UU-vejleder
- mulighed for tilkøb af fysiske møder og arrangementer

Hvordan foregår STU Online+?

Eleven møder god træning af selvdisciplin, for det kræver det at følge med online og deltage i en særlig tilrettelagt fleksibel uddannelse.
Det styrker eleven i at nå omkring fag og emner.

Kommune

STU Online+

Vi har forskellige skolepakker - fordi der er forskellige behov.

Har I alligevel behov for et andet setup, så kontakt os

*alle priser er altid eks. moms til offentlige instanser

Ekstra muligheder

Nogle elever lærer bedst alene og kan dermed få behov for tilkøb af 1:1 undervisning i et eller flere fag. Enkelte kan have behov for ekstra vejledning og mentorstøtte.

Muligheder for tilkøb

• 1:1 lektioner eller mentorstøtte

• fysik/kemi

• andre grundskolefag

• 1:1 i Ungdomsuddannelsesfag på vores Online Ungdomsuddannelse

• Deltagelse i fysiske arrangementer, events og ture

• Evt.

Målgruppe

Vores STU Online+ er målrettet normalt- & højtbegavede unge fra +15-25 år, som ikke har mulighed for at tage en ungdomsuddannelse på almindelige vilkår og derfor har behov for en særlig tilrettelagt uddannelse.

STU er en tre-årig uddannelse, som kan færdiggøres indenfor en femårs ramme. STU skal være færdig inden den unge fylder 25 år.

• Der vil kunne forekomme tilkøb af

- licenser, bøger, materialer

- fysiske møder

- ture mm.

Månedspris

14.950,-/mdr

- Der faktureres 12 måneder aug-jul inkl. Opkræves pr. semester

Et helt år

13.950,-/mdr

- Bestil og bekræft en elevplads til 1 år af gange - Betal på én gang, halvårligt eller månedsvis. Det er godt for jeres budget.

Alle 3 skoleår på én gang

12.950,-/mdr

- Bestil og bekræft en elevplads til alle 3 år - Betal på én gang, halvårligt eller månedsvis. Det er godt for jeres budget.