En fuld

grund

uddannelse

Vi ved, at der findes mange årsager til, at man ikke kan følge traditionel skole, men forsat gerne vil og er i stand til at modtage læring, så derfor er vores onlineklasser bygget op, så de giver adgang til et fuldt pensum, som klæder eleven på til at afslutte grundskolen og forsætte i ungdomsuddannelsessystemet.

.

Tilmeld elev

Når du tilmelder dit barn, så er det vigtigste, at vi får disse informationer som du kan se her til højre. Du kan klikke på billedet, så skulle den gerne åbne en større fil på.

Enhver tilmelding anses som en bekræftelse og accept af vores standard handels-, brugs- og opsigelsesbetingelser.

(Obs - Optimalpakke er ikke længere eksisterende for private)

zboi_52bk_210608.jpg

Vores Onlineklasse grundskolepakker

til private

Hybrid - Private

For eleven der har brug for minimalt pensum

De gængse fag fra et traditionelt skema

Undervisning, opgaver og feedback

Ugelogs, kalender og mini EduLearn Club*

Fast pris for 0. klasse

For 1-10 klasse vælges hybrid eller dragonpakke ud fra hvor meget eleven skal have adgang til etc.

2450,- pr. mdr
Søg stipendie

Dragon - Private

For eleven der har brug for mere end hybrid

For eleven der har brug for det fulde minimumspensum, samt ekstra træningsopgaver mundtlig/skriftlig, samt evt. eksamen online*

Adgang til korte 1:1 med undervisere.

Ekstra hold med Projektuge/OSO samt emneuge for de mindste. Terminsprøver. Karakter/Bedømmelser. Certifikater.

3250,- pr mdr
Søg stipendie

Enkeltfag - Private

For eleven der vil følge enkelte fag

For eleven der gerne vil følge enkelte fag i onlineklasse og dermed få adgang til fagets hold, følge skemaet, opgaverne, samt få vejledning fra underviser*

fra 950,- pr. fag pr. mdr*

Onlineskole?

Tag hele eller dele af grundskolen eller din kommende ungdomsuddannelse hos os

Gå i onlineskole fordi du har behov for fleksibilitet eller står med et behov for at kunne holde fast i fagligheden i perioder med skolefravær

Onlineklasser med 10-15 lektioner i gennemsnit om ugen á typisk 45-50min​ + opgaver, feedback mm.*

Afhængig af skolepakke

Derudover har vi 1:1 undervisning, globalt læringsnetværk, mentorstøtte, online klubber, tilkøbshold, LearnBoxes mm

Grib nyhederne som én af de første

Vær den første til at høre om nye klubber, hold og læringsmuligheder

Tak - vi glæder os til at dele læring med dig!

Onlineskole og globalt læringsnetværk for alle aldre. Børn, unge og voksne.

Vi stiller spørgsmål og søger viden, sammen!

Teglværksvej 23

4690 Haslev, Denmark

info@skolenonline.dk

Tel: +45 81117172

En anden menu

Socials

© 2019 & forward by Skolen Online.

Vi har automatisk forbehold for trykfejl i tekst samt priser på siden og sociale medier mm.

Samt forbehold for prisændringer.

Det er ikke tilladt, uden foregående aftale, at kopiere tekst og andet fra vores websites.