top of page

Kommune

0-10. Onlineklasse skolepakker

Vi har forskellige skolepakker - fordi der er forskellige behov.

Har I alligevel behov for et andet setup, så kontakt os

*alle priser er altid eks. moms til offentlige instanser

Hvorfor vælge os?

Vi har fag, som lever op til Børne- & Undervisningsministeriets krav til undervisning af børn og unge.

Vores undervisning giver mulighed for, at I kan sikre jeres elever adgang til undervisning der inddrager fagrækkerne fra den traditionelle grundskole. Eleverne møder et pensum, som gør det er muligt at afslutte en grundskole med et fuldt afgangsbevis*. En elev kan ligeledes følge forløb hos os over en kortere eller længere periode afhængig af den enkelte elevs behov.

 

I onlineklasserne foregår undervisningen live fordelt på 13-15 lektioner á 50min om ugen plus hjemmeopgaver med selvstændigt arbejde for eleverne - samt vi har fokus på hands-on learning væk fra skærmen.

Vi giver desuden mulighed for at dykke ned i selvvalgte emner samt tilbyder fag, der ikke er gængse i grundskolen.

Offline ture - vi inviterer vores elever på ture ud af huset. Kan en elev ikke deltage offline så deltages der i online aktiviteter. 

Månedspris

5.350,-/mdr

- Der faktureres 12 måneder aug-jul inkl.

- minimum 3 mdr*
- Dækker fag og undervisning*

- alle priser er ex. moms

Et helt år

4.950,-/mdr

- Betal på én gang. Godt for jeres budget.

-

- Dækker fag og undervisning*

- alle priser er ex. moms

Flere elever - Ekstra godt for jer

fra 3.550,-/mdr

- Min 5 elevpladser*. Godt for jeres budget.

-

- *Kontakt os for tilbud

(eks 5 elever = 4750 pr. elev, Fra +10 elever = 3550,- pr/ekstra elevplads)

- alle priser er ex. moms

Fjernundervisning - Gå i skole online

Onlineskole 0-10. kl

Tilmeld elever som har et behov for at kunne fastholde fagligheden i perioder med skolefravær.

30 lektioner af 25min pr. uge (15*50min)

Godt 20 klokketimers undervisning, inkl. lektioner, hjemmeopgaver og feedback pr. uge

Undervisere, klassekammerater, mulighed for at deltage på offline ture samt mulighed for at få bestille fysiske læringspakker som sendes hjem til eleven, hjemmeopgaver, vejledning, 1:1 i breakoutrooms og feedback er blot en del af det der følger med når der vælges Onlineklasse med live undervisning.

Eleven møder alle grundskolens traditionelle fag og kan dermed tage hele eller dele af grundskoleuddannelsen via fleksibel fjernundervisning hos os.

1. Hvem kan gå i onlineklasse

Vores onlineklasser er skræddersyet til elever, der har behov for læringsmuligheder uden for den traditionelle grundskole.

 

Vi er her for at støtte:

 • Elever, der har brug for undervisning under sygdom.

 • Dem, der oplever skolevægring.

 • Elever med ufrivilligt skolefravær.

 • De, der står over for skoleproblemer.

 

Vores elevpladser tilbyder maksimal fleksibilitet og følger altid de gældende opsigelsesregler. I har også mulighed for at vælge en specifik varighed, men bemærk, at der pålægges et ekstra gebyr for forløb under 3 måneder.

Ved at inkludere jeres elever i vores onlineklasser åbner I døren til en problemfri og effektiv læringsoplevelse, der er bygget til individuelle behov. Vi er dedikerede til at gøre det let for skoler at sikre, at alle elever får adgang til den allerbedste uddannelse og den nødvendige støtte til at trives i deres uddannelsesrejse

Sikr muligheden for trivsel i uddannelsesrejsen

Ved at inkludere jeres elever i vores onlineklasser garanterer I dem den nødvendige støtte og fleksibilitet til at trives i deres uddannelsesrejse, uanset de udfordringer, de står over for.

 

Vi er her for at hjælpe med at forme en positiv uddannelsesoplevelse, der sætter eleverne på rette kurs mod succes.

2. Hvad følger med i skolepakken?

 • Hjernegymnastik: Eleverne vil styrke deres mentale færdigheder og opnå en dybere forståelse af deres egen indlæringsproces, hvilket kan hjælpe dem med at overvinde udfordringer og trives i skolen.

 • Badges & Certifikater: Eleverne kan arbejde hen imod og opnå badges og certifikater, der anerkender deres indsats og færdigheder, hvilket kan styrke deres selvtillid og motivation.

 • Mundtlig og skriftlig træning: Eleverne vil forbedre deres evner til at kommunikere effektivt både mundtligt og skriftligt, hvilket er en nøglefærdighed for deres akademiske og personlige udvikling.

 • Projektopgave i 9ende + OSO: Dette giver eleverne mulighed for at udforske emner og interesser, samtidig med at de får vejledning om uddannelsesvalg, hvilket kan hjælpe dem med at forme deres fremtidige uddannelsesvej.

 • Emne/projektuge for de yngre: De yngre elever får en sjov og lærerig uge med spændende aktiviteter og projekter, der kan vække deres interesse for læring og opmuntre dem til at deltage aktivt.

 • Karakterer og/eller bedømmelser: Eleverne vil modtage konstruktiv feedback om deres fremskridt og præstationer, hvilket kan motivere dem til at arbejde målrettet for at forbedre sig.

 • Terminsprøver: Dette giver eleverne mulighed for at måle deres viden og forberede sig til kommende udfordringer i deres skolearbejde.

 • 'Træningsrum - Bliv godt klar': Eleverne kan fordybe sig i deres studier og få en bedre forståelse af det materiale, de arbejder med, hvilket kan styrke deres akademiske succes.

 • Eksamen*: Vores online eksamener giver eleverne mulighed for at blive bedømt på en praktisk og bekvem måde. Dette kan hjælpe med at reducere stress og give eleverne mulighed for at fokusere på deres indlæring.

  • Ekstraudgifter ved brug af distriktsskolens pensum: 1500,- ekstra pr. måned.

  • Fysiske prøver: Omfatter kørselsomkostninger, dagpenge på 1750,- samt eventuelle overnatnings- og transportudgifter.

3. Fag, skema, undervisningen & klubber

 • Mere end 20 ugentlige undervisningstimer: Med 13-15 lektioner og relevante hjemmeopgaver bliver læring intens og fokuseret.

 • Fuld dækning af traditionelle faggrupper: Vi lever op til STUKs krav med en bred vifte af fag, inklusive tværfaglig undervisning.

 • Dyk ned i specifikke emner: Eleverne kan udforske deres egne interesser og deltage i unikke fag.

 • Live-undervisning i realtid: Interaktiv undervisning og direkte kontakt med underviserne for en engagerende oplevelse.

 • Fleksibel hjemmearbejde: Eleverne kan arbejde i deres eget tempo med opgaver, og lærere er tilgængelige for støtte og udfordringer.

 • Variabel lektionstid: Lektioner varierer mellem 50 minutter og foregår 1-3 gange om ugen afhængigt af faget.

 • Individuelle opgave-deadlines: Elever har frihed til at arbejde efter deres egen tidsplan, mens lærere er der for at støtte dem.

4. Offline - det sker også

Vi tilbyder spændende offline-oplevelser i form af fælles ture, hvor eleverne kan deltage og styrke deres sociale interaktion.

 

Hvis en elev ikke kan deltage offline, er der stadig mulighed for at engagere sig i vores inspirerende online-aktiviteter.

Vores udflugter er tilgængelige til forskellige priser - nogle er inkluderet i prisen, mens andre kræver en ekstra betaling (enten for eleven selv eller for en forælder, hvis de ønsker at deltage). Ja, forældre er velkomne til at tage med på (de fleste af) vores offline-ture.

I 22/23 har vi allerede udforsket steder som Odense Zoo, Den Gamle By i Aarhus og Eksperimentarium i København, og vi ser frem til mange flere uforglemmelige oplevelser sammen med vores elever.

5. En fuld grunduddannelse

Vi ved og forstår, at der er mange grunde til, at nogle elever ikke kan følge den traditionelle skolegang, men stadig ønsker og er i stand til at modtage en omfattende uddannelse. Derfor har vi udviklet vores onlineklasser, der giver adgang til et komplet pensum, der ruster eleverne til at fuldføre deres grundskole og fortsætte deres uddannelsesrejse i ungdomsuddannelsessystemet.

Vores fag opfylder alle krav fra Børne- & Undervisningsministeriet, hvilket sikrer, at vores elever, herunder dem, der oplever sygdom, skolevægring, ufrivilligt skolefravær eller står over for skoleproblemer, modtager en kvalitetsuddannelse, der er i overensstemmelse med de nationale standarder.

Vi er mere end bare et supplement til den traditionelle grundskole - vi er et levedygtigt alternativ og samarbejdspartner til kommuner og distriktsskoler. Eleverne får adgang til et pensum, der gør det muligt at opnå en fuldgyldig afgangseksamen*, hvilket åbner døren til en fremtid med uendelige muligheder.

Ekstra*

750

Per måned

*En elevplads er altid fortløbende.

Der kan dog også aftales for et specifikt tidsrum dog opkræves minimum 3. mdr.

Kvartal og halvårs koster mere end fortløbende årsaftaler.

Fortløbende priser ses ovenfor.

Ikke fortløbende aftaler

Koster 750,- ekstra pr. måned

Opsigelse af fortløbende aftale

Opsiges en fortløbende aftale før 3 mdr. så opkræves differencen på 750,- pr. mdr. efterfølgende.

Herudover er opsigelse altid jf. gældende opsigelsesregler.

 

Vær opmærksom på, at jeres kommune kan indgå eller allerede har indgået kontrakt med os, som du kan benytte dig af ved tilmelding af elev. 

Ekstra*

550

Per gang

Vi sender statusopdateringer på vores elever ca. hver tredje måned fra skoleårets start. Nov, Jan, Apr og Jun. Dette følger automatisk med i onlineklasse-pakkerne.

Vi er dog altid opmærksomme på, at orientere, hvis et forløb viser sig ikke at gå som planlagt. Denne orientering koster ikke ekstra og sker helt automatisk.

Ønskes yderligere faste opdatering (udover de der sendes ca. hver tredje måned tællende fra skoleårets start, så koster det 550,- ekstra pr. opdatering - det kan være skriftlig eller mundtlig opdatering.

bottom of page