Globalt læringsnetværk og online klubber

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Vi har altid åbne pladser i vores onlineskole - vores elever kommer - er vores erfaring - dryppende og starter op hos os løbende gennem skoleåret - vi har altid akut pladser åbne 💪

Vores elever er indmeldt privat eller via kommune.

Vores onlineklasser foregår med online undervisning af lærerne i fag og emner, der samlet dækker krav og forventninger til grundskoleelever i forhold til fag og kompetenceområder.

Herudover har vi også eneundervisning eller lektiehjælp, 1:1, mentorordninger, uddannelsesvejledning mm.

Som elev kan man tage hele eller dele af sin grundskole hos os og blive klar til at afslutte 9/10 klasse via folkeskolens afgangsprøve i samarbejde med distriktsskole eller direkte via en optagelsesprøve + samtale på ønsket ungdomsuddannelse.

Det er også muligt, at skrive sig op til at forsætte på vores kommende ungdomsuddannelse.

Fast skema og adgang til fuldt pensum. Vi dækker alle fag og underviser i alle skolens fagområder og kompetencemål enten via egne fagrum eller tværfagligt.

I gennemsnit 12-14 lektioner om ugen. á typisk 50 minutter, samt hjemmeopgaver, feedback og vejledning. Mulighed for at bestille fysiske læringskasser til 0-10. klasse 💻👩‍🎓👨‍🎓📦📫

Muligheder som elev

Vi løfter læring til et andet niveau

- via et mix af online tech og offline virkelighed

Tag hele eller dele af grundskolen hos os

eller hold fast i fagligheden i perioder

med skolefravær

Onlineklasser med 12-14 lektioner

om ugen á 50min​

Fra 2450,- om måneden for private samt virksomheder og fra 3250,- for kommuner*

Derudover har vi også 1:1 undervisning, globalt læringsnetværk, mentorstøtte

Læring kan foregå på mange måder

Vores vision og mission

At bidrage til at flere unge afslutter deres grundskole. Og det med en god følelse i mave og krop samtidig med.

Vi mener, at uddannelse er en menneskeret. Lighed er adgang til læring og fremtidige muligheder - uagtet tilknytning til det traditionelle skolesystem. Læring starter med nysgerrighed. Én elev. Adgang til materialer og opgaver. Samt adgang til kvalificerede og professionelle læringsfacilitatorer, der brænder for de fag, som de underviser i.

Vi ved, at teknologien har potentialet til at eskalere muligheden for at sikre uddannelse, læring og ikke mindst faglig trivsel til børn og unge.

Ikke blot i Danmark, men på verdensplan.

Derfor eksisterer vi.

Elev, 7. Online Klasse Udskoling 20/21

Jeg er meget glad. Jeg lærer mere end jeg har gjort længe.

zboi_52bk_210608.jpg

Vores Onlineklasse skolepakker

Hybrid - Private

2450,- pr. måned

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Dragon - Private

3450,- pr. måned

Optimal - Private

2950,- pr. måned

Nysgerrig på hvem vi er?

Vores skole er stiftet og drevet af en blandet flok af undervisere, iværksættere og kreative personer.

Vi har fx både 'hardcore' innovatører', 'fagnørder', 'udviklere på forskellige planer, samt derudover selvfølgelig også læringsfacilitatorer, som udover at udvikle mega meget på deres egne læringsforløb også står for undervisningen af vores elever i onlineklasserne, samt for de som er tilknyttet eneundervisning.

Udover at sikre undervisning med et pensum, der gør det muligt at afslutte grundskolen - så laver vores team meget andet.

En fuld

grund

uddannelse

Vi ved, at der findes mange årsager til, at man ikke kan følge traditionel skole, men forsat gerne vil og er i stand til at modtage læring, så derfor er vores onlineklasser bygget op, så de giver adgang til et fuldt pensum, som klæder eleven på til at afslutte grundskolen og forsætte i ungdomsuddannelsessystemet.

.

Work with us

Grib nyhederne som én af de første

Vær den første til at høre om nye klubber, hold og læringsmuligheder

Tak - vi glæder os til at dele læring med dig!

Onlineskole og globalt læringsnetværk for alle aldre. Børn, unge og voksne.

Vi stiller spørgsmål og søger viden, sammen!

Teglværksvej 23

4690 Haslev, Denmark

info@skolenonline.dk

Tel: +45 81117172

En anden menu

Socials

© 2019 & forward by Skolen Online.

Vi har automatisk forbehold for trykfejl i tekst samt priser på siden og sociale medier mm.

Samt forbehold for prisændringer.

Det er ikke tilladt, uden foregående aftale, at kopiere tekst og andet fra vores websites.