top of page

Nysgerrig på hvem vi er?

Vores skole er stiftet og drevet af en blandet flok af iværksættere, undervisere og kreative personer.

Vi har både 'hardcore' innovatører', 'fagnørder', 'udviklere på forskellige planer, samt derudover selvfølgelig også læringsfacilitatorer, som udover at udvikle mega meget på deres egne læringsforløb også står for undervisningen af vores elever i onlineklasserne, samt for de som er tilknyttet eneundervisning.

Udover at sikre undervisning med et pensum, der gør det muligt at afslutte grundskolen - så laver vores team også meget andet, der bidrager til et innovativt læringsmiljø.

Adgang til en fuld grundskole samt ungdomsuddannelse og forløb til voksne

Der kan være mange grunde til, at vælge onlineskole til. Hos os vil det oftest være med det primære mål, at kunne afslutte grundskolen med en fuld FSA eller for at tage én ungdomsuddannelse, som styrker din viden, kompetencer og giver dig mulighed for at  optjene certifikater og vidnesbyrd på dine kompetencer.
 

Der findes mange årsager til, at man fravælger eller ikke kan følge traditionel skole, men forsat gerne vil og er i stand til at modtage læring. Vores onlineklasser er bygget op, så de giver adgang til et fuldt pensum, som klæder elever på til at afslutte skolen og forsætte i ungdomsuddannelse eller job.

De fleste elever kan og vil godt - de har samtidig hver især deres årsag til behovet for andre rammer - også de mere fleksible - at lære i.

Læring kan foregå på mange måder.

Derfor eksisterer vi.

Grundskole - 0-10. kl

Vi har altid åbne pladser i vores onlineskole - vores elever kommer - er vores erfaring - dryppende og starter op hos os løbende gennem skoleåret - vi har altid akut pladser åbne 💪

Vores elever er indmeldt privat eller via kommune.

 

Vores onlineklasser foregår med online undervisning af lærerne i fag og emner, der samlet dækker krav og forventninger til grundskoleelever i forhold til fag og kompetenceområder.

Som elev kan man tage hele eller dele af sin grundskole hos os og blive klar til at afslutte 9/10 klasse via folkeskolens afgangsprøve i samarbejde med distriktsskole eller direkte via en optagelsesprøve + samtale på ønsket ungdomsuddannelse.

Det er også muligt, at tage vores eksamen, samt skrive sig op til at forsætte på vores ungdomsuddannelse.

 

Fast skema og adgang til fuldt pensum. Vi dækker alle fag og underviser i alle skolens fagområder og kompetencemål enten via egne fagrum eller tværfagligt.

 

I gennemsnit 10-15 lektioner om ugen. á typisk 50 minutter med hjemmeopgaver, feedback og vejledning. Mulighed for at bestille fysiske læringskasser til 0-10. klasse 💻👩‍🎓👨‍🎓📦📫

01.

EduLearn Club

Vi tror på, at viden og visdom er til for at dele. Sammen bliver vi klogere.

EduLearn Club er vores globale læringsnetværk for medlemmer. 

 

Det er derfor også indgangen til vores forskellige klubber og grupper for børn, unge og voksne, som ikke er tilmeldt vores onlineklasser, men som gerne vil have adgang til et aktivt forum, hvor fællesskabet er alle vores brugere - som mødes om det fælles omdrejningspunkt - nemlig læring og netværk i ét.

Med medlemskab får du samtidig fordelen af at få særskilte tilbud og rabatter til når du køber ekstra hold, klubber, 1:1 timer, LearnBoxes eller andet via os.

Mulighederne er mange - og de åbner sig løbende op med et medlemskab i det globale læringsnetværk EduLearn Club.

03...

Ungdomsuddannelse

Skriv dig op som privatist studerende eller lav en aftale med din kommunale uddannelsesvejleder allerede nu om at  starte på første årgang af vores ungdomsuddannelse til skoleåret 23/24

Her vil du møde fag, som klæder dig fagligt på til at afslutte med bedømmelser og certifikater, samt en vurdering, som kan benyttes som 'vidnesbyrd' på dine kompetencer og kvalifikationer ved at søge ind på kvote 2 ved en evt. videregående uddannelse.

Du vil blandt andet blive bedømt på dine færdigheder og kompetencer inden for specifikke fagrækker du selv har været med til at vælge udover de obligatoriske fag, som du skal følge for at blive certificeret på online ungdomsuddannelse.

02.

Quote mark

Det havde været fedt, hvis mulighederne, som vi skaber med Skolen Online, havde eksisteret da jeg var barn. Teknologien har nu gjort det muligt og derfor gik jeg i 2019 til "tegnebrættet" og skabte dette globale læringsnetværk & undervisningsmiljøfor sam- og fremtidens børn og unge samt for at styrke fremtidens voksne. Nutidens børn og unge.

Executive MBA, Cand. Pæd. filosof, certified 5L Educational Diplomat Leader, iværksætter og lærer  - stifter af Skolen Online

Quote mark

Vi løfter læring til et andet niveau

- via et mix af online tech og offline virkelighed

 For børn i grundskolealder 

Tag hele eller dele af grundskolen hos os.

Du kan også få dine forældre eller kommunen til at melde dig ind i vores EduLearn Club

For unge mellem 16 og 25år

Tag din ungdomsuddannelse hos os og få certifikater og vidnesbyrd på dit studie

Eller få 1:1 undervisning

For voksne

Netværksgrupper og vidensdeling

Kommende kurser og forløb

Materialer og opgaver til hjemmeundervisning

Børn - Grundskole

Onlineskole

0-10 klasse

samt 1:1 undervisning

Ungdomsudd

16-25 årige

Ungdomsudd

Voksne

Livslang læring

Vidensdeling og netværk

bottom of page