vores samarbejdspartnere

se hvem vi samarbejder med

Undervisning eller lektiehjælp

Vi tilbyder både online & offline undervisning.

E-lærings forløb pris er afhængig af forløbets længe og indhold.

Ønsker I at vi udvikler undervisning, til jeres barn, så kontakt os for en snak.

Vi tilbyder også lektiehjælp.

Pris: 350,- i timen

Ved flere elever falder prisen pr. elev

Mentor

Har jeres barn brug for anden form for støtte end undervisning eller lektiehjælp, så tilbyder vi også mentorordninger.

Vi samarbejder med forældre, børn, og hvis ønsket med kommuner og institutioner om at skabe ro og tryghed i hverdagen.

Pris fra 350,- i timen

Andre ydelser

Vi har fantastiske samarbejdspartnere, som alle har gode og relevante tilbud til forældre, bedsteforældre, børn samt til undervisere, pædagoger og andre voksne der fagligt arbejder med børn og unge til hverdag.

Vi har også en SHOP, som fyldes op med digitale printbare materialer og med tiden fysiske produkter.