SKOLEN ONLINE - VIRKSOMHEDER

Vis at I vil Danmarks innovative undervisningsverden og vær med til at styrke nutidens generationer til fremtidens verden.

Hvorfor skal jeg blive sponsor?

Fordi du ønsker at vise, at du støtter Danmarks elever til at vælge egne undervisningsmetoder.

Du ønsker at styrke fremtidens samfund og arbejdsmarkedet ved at give nutidens elever adgang til undervisning samt materiale, som kan styrke den enkelte elevs kompetencer og dermed være til gavn for eleven selv, men også for fremtidens samfund.

Støt os fordi vi tænker på jer, på børnene og vores fælles fremtid.

Vi går op i

• Bæredygtig dannelse - også på nettet

• Online undervisning med kontakt til og feedback fra lærere og mentorer der rummer viden og visdom

• at mene, at børn og forældre er mere værd end de ca. 2 minutter med en lærer eller vikar pr. elev pr. fag/lektion pr. uge som er gennemsnittet folkeskolens undervisere har til sine elever

• at bekæmpe ulighed i undervisnings- og uddannelsesmuligheder

• at udvide horisonten for eleverne

• at sætte samarbejde op med klubber, foreninger, virksomheder for at understøtte vores elevers mulighed for sociale aktiviteter og læring udenom undervisningen

• at aflaste forældre, som har børn hjemme, men ikke selv muligheden for at undervise

Fordi vi bruger vores sponsorstøtte sådan her

• 45% går til stipendier til elever der er i "gråzonen" mellem ikke at være i skole og ikke modtage anden form for undervisning

• 10% går til projekter, som I er med til at vælge mellem

• 45% går til markedsføring, research & development

Sponsorstipendier

Vi bruger 100% af Sponsor stipendier til stipendier

Hvad får du, hvad bliver du en del af?

Tre forskellige muligheder at vælge mellem, samt Stipendie sponsor. Forskellige grader af synlighed og eksponering via vores platforme. Du får også mulighed for at blive ambassadør for vores koncept og projekter, så du i endnu højere grad kan dele din støtte til uddannelse, viden og visdom.

Du bliver en del af sponsornetværket som støtter vores initiativer og projekter for at skabe et nytænkende og succesfuldt undervisningsmiljø.

Som sponsor bliver du en del af vores Edtech bevægelse og får retten til at bruge vores logo, videoer, tekster og billeder m.m. som kan anvendes til branding af din virksomhed, som et foregangsbillede for Danmarks digitale undervisningsfremtid.

Vi søger desuden for at vise dig på vores side. Derudover er du garanteret at din stemme tæller med når vi 1 gang om året sætter projekter i værk for de 10% af din og andres sponsorater.

Sponsor os i dag og styrk digital læring og dannelse for fremtidens voksne!