undervising

online og offline

Hvad er e-læring

?

Det giver frihed og fleksibilitet. Du styrer selv din tid.

Forestil dig en udvikling i din læring uagtet din personlige læringsstil.

Det er hvad vi kalder for Slow Learning.

Har du brug for støtte til et specifikt emne, et langsommere eller hurtigere tempo, så er muligheden for det her.

Dyk ned i emner der interesserer dig.

Også kendt som fjernundervisning eller online undervisning.E-læring er online forløb, materialer, hvor du via fleksible online forløb fyldt med udfordringer, opgaver og viden selv kan styre hvornår og hvor meget du arbejder dagligt på de enkelte forløb.

Der er selvstyrende forløb, samt forløb med mulighed for at komme i kontakt med vores dygtige undervisere og lektiehjælpere.

Hvis vi skal ind over

Hvorfor bruge os?

Vi screener alle vores mentorer, undervisere, lektiehjælpere, materialeudviklere og vejledere. Det betyder, at alle er kvalificerede for at arbejde med deres fag.

Jeres barn

Udgangspunktet er altid jeres barn og barnets interesse. Deres læring og kompetenceudvikling med succesoplevelser er målet.

I kan vælge at køre forløbene igennem med eller uden kontakt med os

DESIGN AF FORLØB

Vi finder den eller de undervisere der kan skræddersy den vejledning eller undervisning, som jeres barn har behov for. Der er altid fokus på relevante emner med udgangspunkt i barnets interesse.

Skal vi give jeres barn et fagligt og mentalt boost?

Lad os skabe ro omkring et fag samt udfordre hvor behovet er for at jeres barn udvikler sine faglige kompetencer?

Få et tilbud - pris fra 450,- i timen.
Rabat ved flere timer og/eller elever
arrow&v