Thorkild Andersen

Kan bookes til online undervisning.

Thorkild tilbyder online undervisning (læringsvideo) og live webinar på området teknologiforståelse, hvor indholdet er rettet mod erhvervslivet.

Det vil sige andre fag, som dansk, matematik, samfundsfag, naturfaglige fag også bliver naturligt integreret i alle opgaver der løses.

Thorkild er faglærer og har undervist både på højskole, ungdomsuddannelse og efteruddannelses områderne (AMU), brobygningsforløb, samt projektleder på projekter tilknyttet udvikling af digitale læringsmidler, til folkeskolen og erhvervsuddannelserne.
Arbejder også med iværksætteri og innovation.
Fagindhold dækker også folkeskolens afgangsklasser, samt ungdomsskolens faglige indhold.

Er der specielle ønsker fra skoler, lærer eller forældre, udvikles der gerne digital læringsmateriale, som så løbende bliver en naturlig del af det faglige indfold.

Fagindhold:

• Programmering for begynder, vi bruger LiveCode, Python, Scratch og MicroBit, robot programmering.

• Grafisk design med indhold, e-bog cover, YouTube og Facebook Cover, grafisk Fantasy compositing (plakater), Spil grafik, spil tilbehør og meget mere.

• Game design og game programmering, hvordan opfinder man et spil og laver det til et produkt (innovation).

• Videoredigering og bevægelses grafik. Optag video med mobilen, lær at lave video reklamer, små sjove film, lær om teknik i optagelse og klipning, samt redigering og tilføj bevægelses grafik.

•

Der udvikles løbende nye områder, det næste bliver online og live webinar undervisning i udvikling af videospil, ved brug af forskellige game engine, f.eks. AppGameKit, GameMaker Studio.