Billede af Sergey Zolkin

Subasini Arunagirinathan

Kan bookes til lektiehjælp, undervisning og vejledning i dansk, engelsk, samfundsfag, religion samt historie.

Lærerstuderende med fokus på udskolingen.

Jeg har stor interesse for læring og vidensdeling og har igennem de sidste par år også arbejdet som lærervikar, og her særligt med børn og indskolingen og mellemtrinnet (0.-6. klasse).

Jeg arbejder pt med børn i udskolingen, da jeg arbejder som klubmedarbejder i Vordingborg kommune.

Jeg tilbyder hjælp og støtte i fagene dansk, engelsk, samfundsfag, religion og historie. Herudover kan jeg også tilbyde nogle værktøjer som kan være med til at styrke elever ift. fremlæggelser og præsentationer.

Som person er jeg imødekommende og fleksibel, og kan derfor tilpasse mig let ift. de krav og komptencer du/i efterlyser.