Sofia

Schou

Kan bookes til online og offline mentoring, vejledning eller rådgivning.

Man - søndage i lige uger

Formiddage, eftermiddage, aften og weekender - fra 9:00 - 20:00

Sofia Saramille Schou er 44 år og mor til 3.

Hun er uddannet psykoterapeut og har i mange år arbejdet med børn, unge og voksne der har det svært, både privat og i uddannelsessystemet. Hun bygger sit arbejde og viden fra sin mangeårige erfaring med børn, unge og voksne der er født for tidligt, har diagnoser som ADHD, autisme, asperger, skizofreni, borderline, spiseforstyrrelser, OCD, angst, depression og andre psykiske vanskeligheder.

Hun har ligeledes stor erfaring med mentor arbejde, coaching og rådgivning og har i mange år arbejdet som frivillig for vanskeligt stillede børn, unge og familier.

Sofia om sin passion for at være mentor og rådgiver - "Jeg har en forkærlighed for børn der har det svært og som ikke føler at de passer ind. Min ældste datter har selv haft det rigtig svært grundet for tidlig fødsel og diagnose, og er i dag hjulpet på vej til at være den bedste udgave af sig selv og er et fantastisk ungt menneske med de skønneste værdier. Elsker at børn er forskellige og at hvert enkelt barn er præcis som de skal være – at alle har ret til at være den de er. Jeg brænder for rummelighed, empati, forskellighed og læring."

book Sofia