1-9/10 klasse

Online klasser & 1:1

med fysiske fagpakker

Stipendie kan søges ved behov

Vores #onlineklasser med online live undervisning af uddannede lærere samt fysiske læringspakker er fra 3-10. klasse 💻👩‍🎓👨‍🎓📦📫

Vi har åbne pladser i online skole til skoleåret 21/22 - vores elever kommer - af erfaring - dryppende til og starter op hos os løbende gennem skoleåret - vi har altid akut pladser åbne 💪 - følg ét fag, flere fag eller alle fag. I online klasse eller eneundervisning. Vi underviser i alle skolens fagområder og kompetencemål, enten via egne fagrum eller tværfagligt.

Vi har også #undervisning til de yngre elever fra 0-2 klasse, men opsætningen til dem foregår på andenvis, da de har behov for en anden opsætning samt tilgang i undervisningen og har behov for at have en forælder eller anden voksen fysisk i nærheden, som kan hjælpe dem med at komme på, finde rundt på platformen og deltage i selve undervisningen.

Derfor er vores #onlineundervisning til de yngre elever ikke sat op på samme måde, som til de større. De får enkeltundervisning (1:1) som det ser ud nu. Ønskes små grupper eller online klasse til de små elever, så sætter vi det selvfølgelig op, hvis det efterspørges af forældre eller kommuner.

Jeg er meget glad. Jeg lærer mere end jeg har gjort længe.

Elev, 7. Online Klasse Udskoling 20/21

RollUp Banner 70200 cm(2).png

1:1 undervisning

Book enkeltundervisning fra 0-10. klasses elever.

online klasser

Læs mere om vores online skole til 3-10. klasse

edu boxes

fysiske læringspakker

Kommer snart >

materialer

Adgang til undervisningsmaterialer og produkter

Kommer snart >
mig.png

Det havde været fedt, hvis mulighederne, som vi skaber med Skolen Online, havde eksisteret da jeg var barn. Teknologien har nu gjort det muligt og derfor gik jeg til "tegnebrættet" og skabte dette globale læringsnetværk & undervisningsmiljø for sam- og fremtidens børn og unge.

Tanja Schjellerup, Cand. pædagogisk filosof, 5L Education Diplomat Leader, iværksætter og lærer