nline

Viking_labtop.png

Onlineskole

0-10 online klasser

Undervisere, klassekammerater samt mulighed for at få sendt fysiske læringspakker hjem til dig, hjemmeopgaver, vejledning, 1:1 og feedback er blot en del af det der følger med når du vælger Online Klasse med live undervisning.

Tag hele eller dele af din grundskoleuddannelse via fleksibel fjernundervisning hos os.

learn-1044076_1280.jpg

Eneundervisning

1:1 undervisning eller lektiehjælp

1:1 Online undervisning eller lektiehjælp er en ekstra mulighed, hvis dit barn ikke deltager i online klasserne, men har brug for eneundervisning i fag eller behov for lektiehjælp til skriftlige eller mundtlige opgaver.

skolen-online-emblem-white-darkblue-without-banner.png

Privat indmeldt

tilmeld som privatist

Hjemmeunderviste elever betegnes som privatister. Vil du vide mere om hjemmeundervisning?

Kommunalt indmeldt

tilmeld dit barn i samarbejde med kommune/distriktsskole

Ved ufrivillig skolevægring og andet fravær kan dit barn kan indmeldes via samarbejde med kommunen.

Online Privat

online-klasser-wrapper.png

De mindste klassetrin kan vi også håndtere

Vi har også Online Klasser til eleverne i indskolingstrinnet

Udskolingselever kan læse mere om at gå i Online Klasse her.

Vil du have dit 10. år i Online Klasse - så læs mere her om mulighederne.