læring til dit barn

Hvad enten du har barn i grundskolen der ønsker ekstra læring, har ufrivilligt skolefravær, skolevægring og får støtte fra kommunen til skoleudgiften eller du har valgt at lade dit barn være privatist elev, så har vi fagene, materialerne og underviserne som kan hjælpe med at styrke læringen og udviklingen hos dit barn.

Skoleåret 22/23 er klar til vores Online Klasser. Vi har forsat pladser i år 21/22

Går dit barn i grundskolen og har brug for en fleksibel måde at undervises på, bør I overveje vores Online Klasser

Fysiske læringspakker eller medlem af et globalt læringsnetværk.

Online lektiehjælp eller vejledning er en ekstra mulighed, hvis dit barn har brug for lektiehjælp feedback eller vejledning til faglige opgaver eller fremlæggelser og ikke deltager i online klasserne, hvor dette følger med.

UNDERVISERNE

Alle vores undervisere er uddannede, har erfaring og faglig viden i rygsækken. Du kan være sikker på, at de brænder for at lære fra sig.

Storytelling

Skolen Online er vokset frem af et stigende behov for børn og unges muligheder for at lære andre steder end i skolen

EDU CLUBS

Du kan få læring bragt hjem til jer med vores The LearnBox Club

og online materialer via EDUlearn Club

Kontakt

Som forældre har du også mulighed for at komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål eller gode ideer. Du skal være velkommen når som helst.

Skolen Online - liste.png