Målrettet til private

For børn i grundskolealder

Tag hele eller dele af grundskolen hos os.

Du kan også få dine forældre eller kommunen til at melde dig ind i vores EduLearn Club

For unge mellem 16 og 25år

Tag din ungdomsuddannelse hos os og få certifikater og vidnesbyrd på dit studie

Eller få 1:1 undervisning

Netværksgrupper og vidensdeling

Kommende kurser og forløb

Materialer og opgaver til hjemmeundervisning

Børn

Grundskole 0-10 klasse

Unge

16-25 årige

Ungdomsudd

Livslang læring

Vidensdeling og netværk

zboi_52bk_210608.jpg

Nysgerrig pÅ hvem vi er?

Hvorfor vælge os?

Vi har fag, som lever op til Børne- & Undervisningsministeriets krav til undervisning af børn og unge.

Vi er ikke blot et muligt supplement, vi er en mulig erstatning for traditionel grundskole. Eleverne møder et pensum, som gør det er muligt at afslutte en grundskole med et fuldt afgangsbevis*

I onlineklasserne foregår undervisningen live med hjemmeopgaver med selvstændigt arbejde for eleverne - samt vi har fokus på hands-on learning.

Vi giver desuden mulighed for at dykke ned i selvvalgte emner samt tilbyder fag, der ikke er gængse i grundskolen.

Offline ture - vi inviterer vores elever på ture ud af huset. Kan en elev ikke deltage offline så deltages der i online aktiviteter.

Hvem kan deltage?

Grundskole - 0-10. klasse

Vores onlineklasser rettet mod

det traditionelle grundskolesystem er for

• Elever der vil tage sin grundskole online

• Elever der af en eller anden grund  ikke deltager i den traditionelle undervisning og dermed har brug for andet undervisningstilbud.

• Sygeundervisning

• Skolevægring

• Ufrivilligt skolefravær

• Skoleproblemer

• Kortere eller længere væk fra traditionel undervisning af andre årsager

• Hjemmeunderviste børn, som ønsker at være tilknyttet en klasse

• Børn bosiddende i udlandet

• Digitale nomader - rejsende elever

• Elitesportsudøvere som har svært ved at nå at deltage i traditionel undervisning ved siden af træning og deltagelse i kampe og mesterskaber

• Elever med fleksible behov

01.

EduLearn Club 2023 - alle aldre

Vi tror på, at viden og visdom er til for at dele. Sammen bliver vi klogere.

EduLearn Club er vores globale læringsnetværk for medlemmer.

Det er derfor også indgangen til vores forskellige klubber og grupper for børn, unge og voksne, som ikke er tilmeldt vores onlineklasser, men som gerne vil have adgang til et aktivt forum, hvor fællesskabet er alle vores brugere - som mødes om det fælles omdrejningspunkt - nemlig læring og netværk i ét.

Med medlemskab får du samtidig fordelen af at få særskilte tilbud og rabatter til når du køber ekstra hold, klubber, 1:1 timer, LearnBoxes eller andet via os.

Mulighederne er mange - og de åbner sig løbende op med et medlemskab i det globale læringsnetværk EduLearn Club.

03...

Ungdomsuddannelse

Skriv dig op som privatist studerende eller lav en aftale med din kommunale uddannelsesvejleder allerede nu om at  starte på første årgang af vores ungdomsuddannelse til skoleåret 23/24

Her vil du møde fag, som klæder dig fagligt på til at afslutte med bedømmelser og certifikater, samt en vurdering, som kan benyttes som 'vidnesbyrd' på dine kompetencer og kvalifikationer efter endt uddannelse.

Du vil blandt andet blive bedømt på dine færdigheder og kompetencer inden for specifikke fagrækker du selv har været med til at vælge udover de obligatoriske fag, som du skal følge for at blive certificeret på online ungdomsuddannelse.

02.

Quote mark

"Min søn deltager. Han har lyst til at lære igen samt snakke med lærere.

Det er stort. Nu på tredje skoleår hos Skolen Online er vi forsat meget tilfredse!"

Quote mark

Grib nyhederne som én af de første

Vær den første til at høre om nye klubber, hold og læringsmuligheder

Tak - vi glæder os til at dele læring med dig!

Onlineskole og globalt læringsnetværk for alle aldre. Børn, unge og voksne.

Vi stiller spørgsmål og søger viden, sammen!

Teglværksvej 23

4690 Haslev, Denmark

info@skolenonline.dk

Tel: +45 81117172

En anden menu

Socials

© 2019 & forward by Skolen Online.

Vi har automatisk forbehold for trykfejl i tekst samt priser på siden og sociale medier mm.

Samt forbehold for prisændringer.

Det er ikke tilladt, uden foregående aftale, at kopiere tekst og andet fra vores websites.