Screenshot_2020-05-15_Guldborgsund_-_Kom

7-9.ONLINE KLASSER

Vi har åbnet for tilmelding til

Online Klasser 21/22

Stipendie kan søges ved behov

7-9 klasse

I de ældste klasser

sættes fokus på at

blive klar til at forsætte

i uddannelsessystemet

efter 9/10. klasse.

spredr%C3%B8dder_edited.png

Hvad ellers?

• Fast kontaktlærer

• Live undervisning

• Opgaver og feedback

• Online frirum

• Fysiske læringspakker

• Mulighed for 1:1 møder med undervisere

• Starter forfra hver måned

• Bliv klar til optagelsesprøve eller 9/10. FSA

• Mulighed for udtalelse, hvis det ønskes

• Mulighed for uddannelsesvejledning

Som elev skal du være forberedt på

• At følge dit skema og arbejde med opgaverne både i timerne, alene og muligvis i grupper med dine klassekammerater - du kan altid bede om ekstra hjælp af lærerne

• At vi gerne ser dig deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• Deadlines på opgaver

• At holde overblik i din indboks & følge med

• At styrke din selvdisciplin

• At turde spørge om hjælp eller udfordringer

• At vi tror på, at du kan

Hvilke fag?

• Matematik

• Biologi

• Geografi

• Fysik/Kemi

• Humanistisk blok

• His, Rel/Fil og Samfundsfaget

• Engelsk

• Tysk eller fransk (valg)

• Tværfagligt/STEM

• Praktiske fag

8-9. klasse

• Matematik

• Biologi

• Geografi

• Fysik/Kemi

• Samfundsfag

• Rel/fil (valg)

• Engelsk

• Tysk eller fransk (valg)

• Tværfagligt/STEM

• Praktiske fag (valg)

Online klasse 2122

Online Elev_

skoleskema7-9kl

Online klasse 2122

press to zoom

Som forælder skal du være forberedt på

• At sørge for at hjælpe dit barn med at deltage i undervisningen.

• At vi gerne ser dit barn deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• At hjælpe med at få tjekket deadlines, opgaver og mailboks

Skemaet og undervisningen?

Undervisningen foregår live.

Lektionerne varer fra 30-90 min. Plus opgaver, hvor du har fleksibel tid til at arbejde med dem inden deadlines. Brug din lærer 1:1, hvis du har brug for hjælp eller vil have ekstra udfordringer.

Nogle gange har vi filmaften, som er knyttet til indhold i undervisningen.

skoleskema7-9kl.png

Prisen?

​​Private 7-9. klasse - *Fuldt skema: 3.500,- pr. måned indenfor EU + fragt af pakker

**Delvis skema: 1.750,- pr. måned indenfor EU + fragt af pakker (*læs mere længere nede)

***Enkeltfag: 775,- pr. måned + fragt af pakker

(Skolepengene betales 12 måneder årligt. Et skoleår går fra 01.08.xx - 31.07.xx. - Skoleudgiften dækker undervisning + online og offline materialer)

Søskende 25% rabat eller søg evt. søskende-stipendie

*Hvis du betaler eller binder dig for hele skoleåret (12 mdr. uagtet hvornår dit barn starter i løbet af skoleåret) pris: 39.000,- ( eller 3.250,- pr. mdr - du sparer 3.000 ,- pr. år) Obs: Melder du dig ud før og har betalt halv eller fuld skoleudgift med rabat på månedsfaktura, så modregnes rabatten samt adm. gebyr på 1.500 ved tidlig udmeldelse. Udmeldelse er derudover altid jævnfør nedenstående gældende regler for udmeldelse.

Det dækker for at dit barn bl.a kan få liveundervisning, opgaver at arbejde med, fysisk materiale tilsendt, feedback fra undervisere, mulighed for små ekstra 1:1 snakke med undervisere, mere eller mindre 24/7 adgang til diverse online materialer og platforme der også kan bruges til at dykke ned i ekstra interesser eller fag udenfor undervisningen, adgang til fælles læringsmiljø, adgang til et online frirum hvor de, som deltager aktivt, kan lære andre unge at kende fra nær og fjern. Du giver ligeledes dit barn mulighed for at være med til at bygge sit eget læringsmiljø op, da vores online læringsunivers vokser med vores elever og deres nysgerrighed og interesser.

​Ekstra: Til deltagelse i udflugter max. 4.500,- pr. skoleår, som kun falder hvis du deltager. Derudover er du selv ansvarlig for at komme tur/retur, hvis du deltager på vores forskellige udflugter.

Herudover

• Hvis du er bosat i EU, fragtudgifter for fagpakker. Fragten er afhængig af landet du bor i. Vi sender pt. ikke uden for EU

Der er pt. mulighed for at søge stipendie for skoleudgiften - hvis der er et nødvendigt behov for dette - ligesom det er muligt at ansøge kommunen om at dække skoleudgiften via aftale muligheder for kommuner.

ELLER vælg