hvem er vi og hvem henvender vi os til

Skolen Online er Danmarks nok ældste online skole. Vi har eksisteret siden 2019 som en fri, fleksibel, anderledes og selvstændig skole - hvor elever modtager live onlineundervisning, som lever op til stå-mål-med-krav og forventninger, der stilles til elever på folkeskole og grundskoleniveau. Vi klæder vores elever på med pensum og muligheden for at afslutte med en FSA, en optagelsesprøve eller en eksamen hos os til at forsætte på vores ungdomsuddannelser fra 23/24.

 

Vi er en EdTech & EdGames online & offline læringsplatform til grundskoleelever, hjemmeundervisere, kommuner, skoler og lærere i traditionelle klasseværelser.
 

Vi er ikke en institution, men en virksomhed som fungerer som en fri, selvstændigt og uafhængig online skole med virtuel og digital live online undervisning, som lever op til 'folkeskole stå mål med krav'. Vores fag dækker bredt og tværfagligt - vi tænker ikke kun i online læring, men også i offline - væk fra skærmen - læring.

Vi modtager ikke statsstøtte og er uafhængige af kommunale krav og regler for undervisningen.

Vores elever er private hjemmeskoleelever, elever bosat i udlandet, digitale nomader, ambassadebørn, børn udstationerede i udlandet med forældre, samt kommunalt indskrevne elever.

Vi er bygget på en hybrid grobund med flere muligheder for elever - blandt andet med stipendier til elever, hvor skoleudgiften ikke hænger sammen med økonomien derhjemme, samt til elever der er udvalgte til stipendieforløb grundet deres helt særligt motiverede ansøgninger for fleksibel skole med digitale og virtuelle læringsmuligheder.

 

Vores struktur og koncept er bygget af iværksættere, lærere og udviklere, som alle har erfaring inden for deres felt såvel som en interesse i at uddanne nuværende og kommende generationer af studerende.

Vi er nutidens uddannelsesplatform, og vi forbereder os konstant på at holde os ajour med fremtiden for didaktiske, nutidige og uddannelsesmæssige digitale systemer.

Mød teamet

Tanja Schjellerup WEB-142.jpg

Tanja Schjellerup

  • Grey LinkedIn Icon

Founder & CEO

Tel: +45 81 11 71 72

britt laerfest22.jpg

Britt Rindom

  • Grey LinkedIn Icon

Chief Learning Officer

Tel: +45 81 11 71 70

andersskovnielsen.jpg

Anders Skov Nielsen

  • Anders Skov Nielsen

Project Co-ordinator

Quality challenger

Niels Christiansen.jpg

Niels Christiansen

  • Grey LinkedIn Icon

Underviser og udvikler

Underviserne & udviklerne hos os

Derudover har vi undervisere i flere fag, men vi har endnu ikke fået dem synlige her på siden.

Vi har travlt med at have dem synlige på vores læringsplatform - hvor kontakten med elever, forældre og distriktsskoler foregår.

Geografi lektion

Moritz

Tysk, Fransk og engelsk og musiklærer

1:1 undervisning eller lektiehjælp i tysk, fransk,musik, engelsk, matematik

Bibliotek

Stine

Madkundskab og udvikler

Aktiv 2.png

Cecilie

Madkundskab og dansk

Karen.png

Karen Bertram

1:1 og lektiehjælp i engelsk

Aktiv 2.png

Frank

Naturfag og matematik

Profilbillede_edited.png

Muki

Underviser og lektiehjælp særligt i engelsk

Preben_skolen online_Fotor.jpg

Preben

Uddannelsesvejledning

Filosofi, samfundsfag

Orange Blossom

Linda

Ordblindeunderviser - samt

dansk og engelsk

Screenshot 2022-09-09 at 12-36-17 - https __www.skolen-online_edited.png

Anne Sofie

Underviser, udvikler

Fokus: Matematik

Aktiv 2.png

Nicolai

Udvikler og underviser

Kommer snart

Jimmy

Idræt og ordblindeundervisning

roedderafviden.png

Måske dig?

Hører du til på vores team?

Så lad os høre fra dig.

Mere om os

Skolen Online er for alle børn og unge uagtet deres tilknytning til offentlige institutioner.

 

Vi har rum til alle.

Særligt har vi fokus på de der ikke trives i det traditionelle, har ufrivillig skolefravær, skolevægring og som har behov for andre rammer at lære i, men ikke behov for en specialskole.

Derudover har vi fokus på elever bosat i udlandet, digitale nomader og hjemmeunderviste børn, som har behov for at få undervisning i ét eller flere fag - alene eller via fælles zoom undervisning.

Elever kan deltage i Online klasser m/hand-on læringspakker, få privatundervisning, lektiehjælp eller som hjemmeundervist elev - eller blot én elev der gerne vil have mere læring - modtage vores LEARNboxes og være tilknyttet vores globale læringsnetværk.

Vi er skabt, sat i værk og er stiftet for at skabe en læringsplatform målrettet børn og unge, hvor de end er lokaliseret i verden.

Join the community as a member at www.ed

Vi er ingen traditionel skole.

Vi vil først og fremmest slå fast, at vi ikke er en traditionel skole, som du kender den.
Vi er en skole i bogstavligste forstand.

Ordet skole stammer fra græsk og betyder 'fritid fra praktisk arbejde og mulighed for intellektuel udfoldelse.' Det bygger vi videre på ved at skabe frie rammer via netbaseret undervisning med et setup der giver elever adgang til læring, hvor fokus er på faglig trivsel og ro til fordybelse. En ro der også baner vej for energi til social trivsel.

Velkommen(1).png

Hvem står bag?

Det gør Tanja Schjellerup, som blandt andet har arbejdet med læring, undervisning, børn og unge siden 2005.

 

Hun har erfaring med undervisning fra 0. klasse til voksne i erhvervslivet.

 

Med sig i bagagen har hun salgserfaring, logistikbranchen, arbejde i udlandet, læreruddannelsen, er cand. pædagogisk filosof, certificeret i 5L Education Diplomacy Leadership, har en Excecutive MBA fra Quantic i USA, samt har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2010.

Vi er en selvstændig online skole med frie digitale og virtuelle globale online rammer.

Fordi læring kan foregå på mange måder.

Fleksibilitet og muligheden for at dykke ned i flere fag og emner end de fag der kendes fra almen undervisning.

De fag har vi også og undervisningen lever op til Børne- og Undervisningsministeriets krav om fagformål.

Online Undervisning med fysiske læringspakker der bruges i fjernundervisningen - med lærere der brænder for de fag, som de underviser i.

 

Lektiehjælp, vejledning, mentorstøtter, rådgivning og uddannelsesvejledning er også at finde i vores skoles 'lærings-skuffer'.

Vores tilknyttede undervisere er uddannede lærere, læser til lærer eller har bred erfaring fra fagfeltet, som de leverer undervisning i.

Vi dækker grundskolens fag pånær idræt og musik i sin egentlige forstand, men dækker praktisk viden, teoretisk viden mm. jf. kompetencekrav.

Forløb - som ikke er Online klasserne, men alt andet som vi tilbyder - kan vare alt fra 10 minutter til flere uger og er gode til hjemmeundervisning, som ikke har behov for lektier m/feedback og kontakt, men som vil bruge det selvstændigt i hjemmeskole.

Vi kan håndtere undervisning til alle trin - 0-2 klasse anbefaler vi primært 1:1 undervisning eller særskilte opsatte små grupper. Fra 1. klasse er det online klasser eller 1:1 undervisning.

 

Elever kan tilmeldes som privatister, bruge os til privatundervisning, lektiehjælp, vejledning mm.

 

 

Kommuner og skoler kan ligeledes bruge vores forskellige undervisningsløsninger til børn og unge både i og udenfor skolernes faste ramme