hvem er vi og hvem henvender vi os til

Skolen Online er en EdTech & EdGames online & offline læringsplatform for grundskoleelever, hjemmeundervisere, kommuner, skoler og lærere i traditionelle klasseværelser. Vi er ikke en institution, men vi fungerer som en fri og uafhængig skole med virtuel og digital live online undervisning.

Vores koncept er bygget af iværksættere, lærere og udviklere, som alle har erfaring inden for deres felt såvel som en interesse i at uddanne nuværende og kommende generationer af studerende.

Vi er nutidens uddannelsesplatform, og vi forbereder os konstant på at holde os ajour med fremtiden for didaktiske, nutidige og uddannelsesmæssige digitale systemer.

Mød teamet

Tanja_edited.png

Tanja Schjellerup

Founder & Leder

Britt.png

Britt Rindom

CLO - Chief Learning Officer

timze_edited.png

Tim Olsen

CTA - Chief Technical Advisor

Niels Christiansen.jpg

Niels Christiansen

Head Teacher

Underviserne i Online klasserne

Derudover har vi undervisere i flere fag, men vi har endnu ikke fået dem synlige her på siden.

pippi.jpg

Janni Pippilotta Kreikenbohm

Fransklærer

Sascha_edited.png

Sascha Andreasen

Dansk, naturfag, humanistisk fag og sprogfag i mellemtrin og udskoling

liv_edited.png

Liv Teilmann

Madkundskab

Karen.png

Karen Bertram

Engelsklærer i udskoling

Mere om os

Skolen Online er for alle børn og unge uagtet deres tilknytning til offentlige institutioner.

Vi har rum til alle.

Særligt har vi fokus på de der ikke trives i det traditionelle, har ufrivillig skolefravær, skolevægring og som har behov for andre rammer at lære i, men ikke behov for en specialskole.

Derudover har vi fokus på elever bosat i udlandet, digitale nomader og hjemmeunderviste børn, som har behov for at få undervisning i ét eller flere fag - alene eller via fælles zoom undervisning.

Elever kan deltage i Online klasser m/hand-on læringspakker, få privatundervisning, lektiehjælp eller som hjemmeundervist elev - eller blot én elev der gerne vil have mere læring - modtage vores LEARNboxes og være tilknyttet vores globale læringsnetværk.

Vi er skabt, sat i værk og er stiftet for at skabe en læringsplatform målrettet børn og unge, hvor de end er lokaliseret i verden.

Join the community as a member at www.ed

Vi er ingen traditionel skole.

Vi vil først og fremmest slå fast, at vi ikke er en traditionel skole, som du kender den.
Vi er en skole i bogstavligste forstand.

Ordet skole stammer fra græsk og betyder 'fritid fra praktisk arbejde og mulighed for intellektuel udfoldelse.' Det bygger vi videre på ved at skabe frie rammer via netbaseret undervisning med et setup der giver elever adgang til læring, hvor fokus er på faglig trivsel og ro til fordybelse. En ro der også baner vej for energi til social trivsel.

Vi er en skole med frie digitale online rammer.

Fordi læring kan foregå på mange måder.

Fleksibilitet og muligheden for at dykke ned i flere fag og emner end de fag der kendes fra almen undervisning.

De fag har vi også og undervisningen lever op til Børne- og Undervisningsministeriets krav om fagformål.

Online Undervisning med fysiske læringspakker der bruges i fjernundervisningen - med lærere der brænder for de fag, som de underviser i.

Lektiehjælp, vejledning, mentorstøtter, rådgivning og uddannelsesvejledning er også at finde i vores skoles 'lærings-skuffer'.

Velkommen(1).png

Hvem står bag?

Det gør Tanja Schjellerup, som blandt andet har arbejdet med læring, undervisning, børn og unge siden efteråret 2005.

Hun har erfaring med undervisning fra 0. klasse til voksne i erhvervslivet.

Med sig i bagagen har hun logistikbrachen, arbejde i udlandet, læreruddannelsen, er cand. pædagogisk filosof, certificeret i 5L Education Diplomacy Leadership, læser Excecutive MBA og har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2010.

Vores tilknyttede undervisere er uddannede lærere, læser til lærer eller har bred erfaring fra fagfeltet, som de leverer undervisning i.

Vi dækker grundskolens fag pånær idræt.

Forløb - som ikke er Online klasserne, men alt andet som vi tilbyder - kan vare alt fra 10 minutter til flere uger og er gode til hjemmeundervisning, som ikke har behov for lektier m/feedback og kontakt, men som vil bruge det selvstændigt i hjemmeskole.

+17 fag, 6 sprog og vi kan håndtere undervisning til alle klassetrin.

Elever kan tilmeldes som privatister, bruge os til privatundervisning, lektiehjælp, vejledning mm.

Kommuner og skoler kan ligeledes bruges vores forskellige undervisningsløsninger til børn og unge både i og udenfor skolernes faste rammer.

Vi hjælper vores elever med at leve op til stå-mål-med-kravet og blive klar til at afslutte grundskolen.

Skolen Online støtter
eller samarbejder med

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.