hvem er vi og hvem henvender vi os til

Skolen Online er en EdTech - Educational technology - platform for elever, hjemmeundervisere, kommuner, skoler og lærere i traditionelle klasseværelser. Vi er ikke en institution, men vi fungerer som en skole.

Vores koncept er bygget af iværksættere, lærere og udviklere, som alle har erfaring inden for deres felt såvel som en interesse i at uddanne nuværende og kommende generationer af studerende.

Vi er nutidens uddannelsesplatform, og vi forbereder os konstant på at holde os ajour med fremtiden for didaktiske, nutidige og uddannelsesmæssige digitale systemer.

hjemmeundervisere

Bliver du hjemmeskolet, så har vi materialerne til dig. Du eller dine forældre kan finde forskellige forløb til  alderen +5 år  - målet er fortløbende at udvikle materialer og forløb fra førskole til ungdomsuddannelserne.

børn og unge i grundskolen & ungdomsuddannelse

Går du til daglig i skole og føler du har brug for mere viden, andre emner eller har du brug for støtte og feedback, så er vi her også for dig.

Du kan fx følge enkeltforløb eller få eneundervisning af vores dygtige undervisere

kommuner og institutioner

Vi er klar til at hjælpe jer med elever der er kortere eller længere tid væk fra grundskole eller ungdomsuddannelserne.

Vi arbejder også på materialer og forløb til jeres ansatte der arbejder med børn og unge i jeres forskellige institutioner.

Om os

Skolen Online er for alle børn og unge uagtet deres tilknytning til offentlige institutioner. Vi har rum til alle. Forløbene kan tages som enkelt-forløb, fag-forløb eller du kan vælge at følge vores kommende online-hold.

Vi er skabt, sat i værk og er stiftet for at skabe en læringsplatform målrettet børn og unge, hvor de end er lokaliseret i verden.

Vi er ingen traditionel skole.

Vi vil først og fremmest slå fast, at vi ikke er en traditionel skole, som du kender den. Vi er en skole i bogstavligste forstand. Ordet skole stammer fra græsk og betyder 'fritid fra praktisk arbejde og mulighed for intellektuel udfoldelse.'

Vi er en skole med nye rammer. Fordi læring kan foregå på mange måder.

Fleksibilitet og muligheden for at dykke ned i flere fag og emner end de fag der kendes fra almen skolenundervisning. De fag har vi også og undervisningen lever op til Børne- og Undervisningsministeriets krav om fagformål.

Online Undervisning med undervisere der brænder for de fag, som de underviser i.

Lektiehjælp, vejledning, mentorstøtter, rådgivning og uddannelsesvejledning er også at finde i vores skoles 'lærings-skuffer'.

Vores tilknyttede undervisere er uddannede lærere, læser til lærer eller har bred erfaring fra fagfeltet, som de leverer undervisning i via Skolen Online.

Vi dækker grundskolens fag og snart også ungdomsuddannelsernes fag, som der kan undervises i online. Forløbene kan vare alt fra 10 minutter til flere uger.

Vi dækker +17 fag, 6 sprog og kan håndtere undervisning til alle klassetrin.

Elever kan tilmeldes som privatister, bruge os til privatundervisning, lektiehjælp, vejledning mm. Kommuner og skoler kan ligeledes bruges vores forskellige undervisningsløsninger til børn og unge både i og udenfor skolernes faste rammer.

Hvem står bag?

Det gør Tanja Schjellerup, som blandt andet har arbejdet med læring, undervisning, børn og unge siden efteråret 2005.

Hun har erfaring med undervisning fra 0. klasse til voksne i erhvervslivet.

Med sig i bagagen har hun logistikbrachen, arbejde i udlandet, læreruddannelsen, er cand. pædagogisk filosof, læser til eMBA og er selvstændig erhvervsdrivende.