Deltag i Gamingugen

Vi deltager også i Gamingugen 2022 - Uge 45

Gør du?

Her kan du kopiere og indsætte i minecraft -

PRO4.nice-hosting.dk:25658

Uge 45 - 7.-13. november

Vi har vores egen minecraftserver og vores helt eget univers.

Fra d. 7-13 november deltager vi i Gamingugen 2022, som overordnet er iværksat af Medierådet i samarbejde med DFI.

Er du barn eller ung i grundskolealderen (max 16 år.) - så er du velkommen til at kigge ind hos os.

Vi har endda fået præmier tilsendt, som der kan vindes! (Yay, sådan 💪)

Kig forbi - vi glæder os til at få en masse besøg.

Vores Minecraft Univers

& adgang til serveren

​​Hvis du kan overholde nedenstående regler - så er du

Velkommen på Skolen Onlines Minecraft server!

Serverens regler
1) Man må ikke ødelægge andre spilleres oplevelse af spillet
2) Man skal tale pænt og ordentligt til hinanden
3) Man må ikke ødelægge forhindringsbanen som vi har lavet til jer
4) Man må ikke ødelægge senge

Hvordan kommer man ind på serveren ➡️
Åben dit Minecraft-spil → Gå til Multiplayer → Tryk på Direct Connection → Tryk præcis det der står her ind: ➡️ PRO4.nice-hosting.dk:25658 → Du er nu på serveren!

Husk at lægge dig et par sekunder i alle senge du passerer, så du ikke skal starte forfra hver gang du dør =)!

Held og lykke!

Ruller du lidt ned, så kan du også du læse om forhindringsbanen! 👇

Og hvordan du claime retten til fx. muligheden for at vinde en præmie (mere info følger) eller måske endnu vigtigere - hvordan du claimer retten til land i vores minecraftunivers.

Det ukendte

Forhindringsbanen

Forhindringsbanen er delt op i en række sektioner, hvor der mellem hver sektion er et skolerelevant spørgsmål, man skal svare korrekt på, for at komme videre til næste sektion.

De forskellige sektioner af forhindringsbanen vil afprøve og udfordre jeres hoppe-koordination, jeres reflekser og jeres kreativitet.

Husk at kigge efter skilte og beholdere! Beholderne kan give jer mad, hvis I hopper på dem, og på mange skilte er der hints til hvordan man klarer forhindringerne.

Der er desuden gemt en række hemmeligheder rundt omkring på forhindringsbanen =)!

Claim dit land

Efter forhindringsbanen

Når I har klaret forhindringsbanen er I frie til at gøre som I har lyst på serveren, så længe I opfører jer ordentligt over for hinanden. Der er dog nogle tekniske begrænsninger sat i værks på serveren for at undgå forskellige typer af griefing. Den vigtigste af disse er at redstone-tech af alle typer kun virker I jeres eget personlige claim (ja, dette inkluderer TNT-blocks).

Man får sit claim første gang man sætter en kiste på en overflade, og claimet spreder sig i et lille område omkring denne kiste. Det er en god idé at sætte jeres første seng i nærheden af jeres første kiste. For at gøre jeres claim større, skal I lave jer en gylden skovl. Denne kan bruges til at udvide jeres claim, og jo mere I er online på serveren, jo større claim får I adgang til. Omvendt mister man sine claims, hvis man er offline i mere end en måned.

Her er et link, der fortæller mere om hvordan claims virker (det er dog på engelsk): https://dogcraft.fandom.com/wiki/Guide_to_Claiming_Land

Download on the app store

Grib nyhederne som én af de første

Vær den første til at høre om nye klubber, hold og læringsmuligheder

Tak - vi glæder os til at dele læring med dig!

Onlineskole og globalt læringsnetværk for alle aldre. Børn, unge og voksne.

Vi stiller spørgsmål og søger viden, sammen!

Teglværksvej 23

4690 Haslev, Denmark

info@skolenonline.dk

Tel: +45 81117172

En anden menu

Socials

© 2019 & forward by Skolen Online.

Vi har automatisk forbehold for trykfejl i tekst samt priser på siden og sociale medier mm.

Samt forbehold for prisændringer.

Det er ikke tilladt, uden foregående aftale, at kopiere tekst og andet fra vores websites.