Hent Mette Webers bog som en freebie i vores shop eller læs den direkte på siden i shoppen.

Mette

Weber

forfatter, sundhedsplejerske, konfliktvejleder, børnegruppeleder og farverige farmor

FORÆLDRE

Som forældre kan du få gavn af samtaler med Mette Weber. Hun har stor erfaring med børn og unge.

Hvis du trænger til guiding i at tale med dit barn om det at lære og udforske, så er Mette dit valg.

Du kan bestille tid til vejledning og rådgivning hos Mette via os.

FAGPERSONALE

Arbejder du med børn og vil du have rådgivning, værktøjer og mulighed for fortrolig sparring om dit arbejde. Så er Mette dit valg.

Du kan få råd og vejledning, både når det gælder dit arbejde med børnene og i forhold til kontakten med forældrene.

Du kan bestille tid hos Mette via os. Eller få din arbejdsgiver til at betale.

MATERIALER

Mette er også forfatter. Og skriver bøger. e-hæfter, udvikler materialer og mere, som kan bruges af både børn og voksne.

Hvis du kigger rundt på siden, så kan du finde Mettes materialer og bøger, som du kan få eller bestille.

book Mette Weber