
Liv Teilmann
Professionsbachelor i Ernæring og sundhed – Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling v. Professionshøjskolen Absalon (2018)
VaneCoach (august 2020)
OverspisningsCoach (juni 2020)
Jeg har to års erfaring med undervisning i madlavning for målgrupper i alle aldre; i Madkundskab i folkeskolen og madlavning på aften- og ungdomsskoler og hos Hjerteforeningen.
I mine e-læringsmaterialer og i min undervisning, er fokus altid på en varieret undervisning, med skiftende arbejds- og opgaveformer. Undervisningen foregår både foran og væk fra skærmen, hvor teori kobles til praksis. Mine største videns- og interesseområder er sundhed og ernæring samt bæredygtighed og klimavenlig køkkenproduktion.
Oversigt over kompetencer (undervisning og formidling)
Undervisningsområder
-
Madlavning
-
Smag
-
Ernæring og sundhed
-
Klima og bæredygtighed
-
Måltidets betydning og madkulturer
-
Mikrobiologi og køkkenhygiejne
-
Landbrug, industri og historie
-
Forbrugeradfærd og fødevarebranding
-
Sundheds- og oplysningskampagner
-
Innovation og projektarbejde i folkeskolen relateret til fødevarer
Oversigt over kompetencer (generel)
-
Undervisning
-
Udvikling af materialer
-
Kost- og livsstilsvejledning
