Billede af Katie Smith
liv.jpg

Liv Teilmann

3 kopper

Blåbær

3 kopper

Mel

2 tsk.

Kanel

1 kop

Sukker

2 tsk.

Olie

2 sp ske.

Salt

1½ kop

Smør

Professionsbachelor i Ernæring og sundhed – Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling v. Professionshøjskolen Absalon (2018)

VaneCoach (august 2020)

OverspisningsCoach (juni 2020)

 

Jeg har to års erfaring med undervisning i madlavning for målgrupper i alle aldre; i Madkundskab i folkeskolen og madlavning på aften- og ungdomsskoler og hos Hjerteforeningen.

I mine e-læringsmaterialer og i min undervisning, er fokus altid på en varieret undervisning, med skiftende arbejds- og opgaveformer. Undervisningen foregår både foran og væk fra skærmen, hvor teori kobles til praksis. Mine største videns- og interesseområder er sundhed og ernæring samt bæredygtighed og klimavenlig køkkenproduktion.

Oversigt over kompetencer (undervisning og formidling)

Undervisningsområder

  • Madlavning

  • Smag

  • Ernæring og sundhed

  • Klima og bæredygtighed

  • Måltidets betydning og madkulturer

  • Mikrobiologi og køkkenhygiejne

  • Landbrug, industri og historie

  • Forbrugeradfærd og fødevarebranding

  • Sundheds- og oplysningskampagner

  • Innovation og projektarbejde i folkeskolen relateret til fødevarer

Oversigt over kompetencer (generel)

  • Undervisning

  • Udvikling af materialer

  • Kost- og livsstilsvejledning

Keyboard and Mouse
Online
E-forløb

Tag et Online Læringsforløb med opgaver og materialer. 

Jeg bygger hele forløbet op til dig.

Online
Du kan også tage et
klik her