lektiehjælp

FORDI LÆRING KAN SKE PÅ MANGE MÅDER

Hvorfor bruge os?

Vi screener alle vores mentorer, undervisere, lektiehjælpere, materialeudviklere og vejledere. Det betyder, at alle er kvalificerede for at arbejde med deres fag.

Jeres barn

Udgangspunktet er altid jeres barn og barnets interesse. Deres læring og kompetenceudvikling med succesoplevelser er målet.

Lektiehjælpen kan foregå online eller offline.

DESIGN AF FORLØB

Vi finder den rigtige lektiehjælper der kan skræddersy den vejledning eller undervisning, som jeres barn har behov for. Der er altid fokus på relevante emner med udgangspunkt i barnets interesse.

Skal vi give jeres barn et fagligt og mentalt boost?

Lad os skabe ro omkring et fag samt udfordre hvor behovet er for at jeres barn udvikler sine faglige kompetencer?

Få et tilbud - pris 350,-  for 1 elev eller fra 200,- i timen pr. elev ved 4 elever.
arrow&v