Simon Lund Petersen

Kan bookes til at lektiehjælp, undervisning og vejledning i filosof samt dansk.

Cand.mag. i dansk litteratur & medier samt filosofi.

Simon har undervist i litteratur på Byens Højskole i Odense og været tilknyttet som lærervikar på en friskole i København. Er herudover skribent og litterær vandrelaugsguide.

Hans hjertebarn er det æstetiske læringsrum, hvor man på en sjov og sanselig måde undersøger hvad det vil sige at bevæge sig fra individuelle oplevelser til fælles erfaring gennem litteratur, filosofi og æstetisk tankegang.

Kompetencer:

• Undervisning, lektie- og mentorhjælp, formidling, skrivevejledning, foredrag, guidede vandringer.

• Dansk/Litteratur: Analyse/fortolkning, litteraturhistorie, medieæstetik, ordklasser, essays, tekstens stemme, autofiktion/selvfortælling, vandringer i litteraturen, Tomas Espedal, Peter Handke, Karl Ove Knausgård, Inger Christensen, Naja Marie Aidt, Jørgen Leth, Josefine Klougart, Thomas Boberg, Madame Nielsen, Jon Fosse.

• Filosofi: Filosofihistorie, filosofisk æstetik, æstetisk erfaring, fænomenologi, skønheds- og guddommelighedserfaring, Immanuel Kant, Martin Heidegger, Walter Benjamin, Dorthe Jørgensen.