blue win.png

Konkurrencebetingelser

Gældende betingelser for vores konkurrencer - uagtet medie

• Du skal være mindst 18 år for at deltage

• Betingelser for levering: Du skal være bosat i DK, så vi kan sende din summer edition LEARNbox til dig. Når vi har udtrukket vinderen, så offentliggør vi navnet via vores FB-side. Er det dig, som vinder, så bedes du sende os en besked så vi kan komme i kontakt og få din adresse.

• Farver på indholdet i kasserne kan variere fra billedet.

• Forældelse af at ’claime sin præmie’

• Hvis vi har skrevet dit navn som vinder, bør du kontakte os indenfor 48 timer efter vi har offentliggjort vinderen. Hører vi ikke fra dig, så trækker vi én ny vinder. Hører vi herefter heller ikke her fra den udtrukne vinder, trækker vi en tredje vinder. Herefter forældes præmien.

• Du må ikke arbejde for Skolen Online eller være i familie med en ansat. Konkurrencen er ej heller gældende for vores egne indskrevne elever eller forældre, da de modtager egne læringspakker.