blue win.png

Konkurrencebetingelser

Gældende betingelser for alle vores løbende konkurrencer - uagtet medie.

• Du skal være mindst 18 år for at deltage

• Betingelser for levering: Du skal være bosat i DK, så vi kan sende det du har vundet til dig. Når vi har udtrukket vinderen, så offentliggør vi navnet via vores FB-side. Er det dig, som vinder, så bedes du sende os en besked så vi kan komme i kontakt og få din adresse.

• Farver på indholdet i kasserne kan variere fra billedet.

• Forældelse af at ’claime sin præmie’

• Hvis vi har skrevet dit navn som vinder, bør du kontakte os indenfor 48 timer efter vi har offentliggjort vinderen. Hører vi ikke fra dig, så  forældes præmien.

• I enkelte tilfælde - ved præmier under 200,- i værdi, så trækker vi én ny vinder, som har samme forældelse af at claime sin præmie.

• Du må ikke arbejde for Skolen Online eller være i familie med en ansat. Konkurrencen er ej heller gældende for vores egne indskrevne elever eller forældre, da de modtager egne læringspakker.