Tag styringen over din egen læring

Dyk ned i emner, fag og forløb, som du skal bruge til at udvikle og udvide dine kompetencer. Klæd dig selv på til fremtiden med fag som du allerede kender, men enten vil vide mere om eller klædes bedre på. Gå på opdagelse i vores forløb og lær når det passer dig!

Vi er platformen til alle elever. Også dem der ikke møder op til traditionel undervisning, men ikke passer ind i en specialskole.

Hvad er e-læring

?

Det giver frihed og fleksibilitet. Du styrer selv din tid.

Forestil dig en udvikling i din læring uagtet din personlige læringsstil.

Det er hvad vi kalder for Slow Learning.

Har du brug for støtte til et specifikt emne, et langsommere eller hurtigere tempo, så er muligheden for det her.

Dyk ned i emner der interesserer dig.

Også kendt som fjernundervisning eller online undervisning.E-læring er online forløb, materialer, hvor du via fleksible online forløb fyldt med udfordringer, opgaver og viden selv kan styre hvornår og hvor meget du arbejder dagligt på de enkelte forløb.

Der er selvstyrende forløb, samt forløb med mulighed for at komme i kontakt med vores dygtige undervisere og lektiehjælpere.

Hvorfor Skolen Online?

Vi er ingen traditionel skole. Faktisk er vi helt anderledes end det du nok kender i forvejen. Vores mål er læring og udvikling, på dine præmisser. Vi stiller blot platformen, undervisere og vejledere til rådighed.Læs når du vil eller få en aftale med en underviser

Vi lærer alle forskelligt. Nogle af os har brug for den direkte kontakt og feedback fra underviseren, andre af os vil gerne følge fagene uden nogen nødvendig kontakt med læreren og andre igen er i en alder, hvor vi foretrækker at have mor eller far til at hjælpe. Her finder du privatundervisning, online klasser, online vejleder, lektiehjælp samt forskellige forløb til online undervisning.

 

Online når I vil
Skolen Online giver dig mulighed for at studere i dit tempo. Du kan se videoer, læse tekster, lave opgaver o.a lige når det passer ind i din hverdag.

Vores undervisning og undervisningsmaterialer kan stå mål med hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Vores undervisere har erfaring med læring, udvikling og undervisning af børn og unge eller bibringer viden fra deres fagfelt, som de bruger i undervisningsforløbene de udvikler.

© 2019 & forward by Skolen Online ApS Cvr. 40 74 84 66

Send en mail

vi vender tilbage

Vi er indtil videre kun at finde online - men her er vi til gengæld også hver dag ...