Tag styringen over din egen læring

Dyk ned i emner, fag og forløb, som du skal bruge til at udvikle og udvide dine kompetencer. Klæd dig selv på til fremtiden med fag som du allerede kender, men enten vil vide mere om eller klædes bedre på. Gå på opdagelse i vores forløb og lær når det passer dig!

Vi er platformen til alle elever. Også dem der ikke møder op til traditionel undervisning, men ikke passer ind i en specialskole.
  • Materialer

Alle vores materialer er udviklet med henblik på brug på førskole, samt grundskoleniveau

• Undervisning

Vores undervisere har erfaring og viden i bagagen. Kvalitetsbevidste og klar til at lære fra sig.

• Fremtiden

Den bliver spændende.

Vi har mange projekter på tegnebrættet. Både online og offline projekter.

• Teknologi

Vi bruger teknologi på mange forskellige måder og værdsætter de muligheder den giver.

Det vil få indflydelse på fremtidige forløb.

• Fagligt & socialt

Du bliver en del af et fagligt og socialt netværk. Det kan styrke dig på mange måder hver dag.

• Unge i centrum

Unge er fremtidens voksne. Jeres viden og kompetencer er væsentlige. For jer selv og for resten af samfundet. Derfor har vi skabt denne platform.

• Udvikling

Vi glæder os til at høre fra dig. Du har sikkert en masse ønsker om emner, fag, forløb som vi kan arbejde på bliver udviklet.  Specifikt til dig eller helt generelt til alle der bruger os.

• Brug os

Du kan bruge os uagtet din tilknytning til grundskolesystemet. Bliver du hjemmeskolet, bor i udlandet er væk fra skolen af en eller anden årsag eller blot bare gerne vil udfordre dig selv med opgaver, så er du velkommen her

Hvad er e-læring

?

Det giver frihed og fleksibilitet. Du styrer selv din tid.

Forestil dig en udvikling i din læring uagtet din personlige læringsstil.

Det er hvad vi kalder for Slow Learning.

Har du brug for støtte til et specifikt emne, et langsommere eller hurtigere tempo, så er muligheden for det her.

Dyk ned i emner der interesserer dig.

Også kendt som fjernundervisning eller online undervisning.E-læring er online forløb, materialer, hvor du via fleksible online forløb fyldt med udfordringer, opgaver og viden selv kan styre hvornår og hvor meget du arbejder dagligt på de enkelte forløb.

Der er selvstyrende forløb, samt forløb med mulighed for at komme i kontakt med vores dygtige undervisere og lektiehjælpere.

Hvorfor Skolen Online?

Vi er ingen traditionel skole. Faktisk er vi helt anderledes end det du nok kender i forvejen. Vores mål er læring og udvikling, rigtig meget på dine præmisser. Vi stiller platformen, undervisere og vejledere til rådighed. Kommer med opgaver, deadlines og feedback.

Du øver dig i selvstændighed, i at stille spørgsmål og spørge om hjælp eller udfordringer, hvis det er det du har behov for. Vi forsøger, at være så fleksible vi kan, inden for rammerne for at hjælpe dig med at opfylde din undervisningspligt.

Læs når du vil eller få en aftale med en underviser

Vi lærer alle forskelligt. Nogle af os har brug for den direkte kontakt og feedback fra underviseren, andre af os vil gerne følge fagene uden nogen nødvendig kontakt med læreren og andre igen er i en alder, hvor vi foretrækker at have mor eller far til at hjælpe. Her finder du privatundervisning, online klasser, online vejleder, lektiehjælp samt forskellige forløb til online undervisning.

Online når du vil
Skolen Online giver dig mulighed for at studere i dit tempo. Som selvstuderende kan du se videoer, læse tekster, lave opgaver o.a lige når det passer ind i din hverdag.

Går du i Online Klasse vil du dog få deadlines og faste undervisningstidspunkter, men du kommer ikke til at møde et skema der hedder fast foran skærmen hver dag fx kl. 8.00-16.00. Tværtimod vil du møde fleksibilitet i forhold til studiet og mødetidspunkterne. Oftest starter vores timer først klokken 9.30 og varer mellem 30 og 90 minutter. Du vil opleve at du har mere tid til selvstudie, men samtidig muligheden for at bede om 1:1 zoom snakke med dine undervisere ved siden af de faste timer.

Vores undervisning og undervisningsmaterialer kan stå mål med hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Vores undervisere har erfaring med læring, udvikling og undervisning af børn og unge eller bibringer viden fra deres fagfelt, som de bruger i undervisningsforløbene de udvikler.