Billede af Saketh Garuda

Hüseyin Bahadir

Det jeg tilbyder, er både mentor og lektiehjælp, hvor jeg er tilgængelig både online og offline. Hvis der er behov for at lektiehjælpen skal være på Tyrkisk eller Tyrkisk undervisning, kan dette også lade sig gøre.

Jeg er uddannet Møbelsnedker, men valgte efter et par år i branchen at følge min drøm om at studere på Universitet. På nuværende tidspunkt studerer jeg 2-fagskandidat på Roskilde Universitet, hvor det første fag er ’Pædagogik og Uddannelsesstudier’ og det andet fag er ’Sundhedsfremme og Sundhedsteknologi’.

Under min bacheloruddannelse har jeg blandt andet arbejdet som lærervikar i 2 år og 6 måneder, hvor jeg har undervist i alle klassetrin på skolen fra, 0.-9., samt undervist i alle faggrupper. Yderligere har jeg arbejdet som frivillig rollemodel i Køge Kommune hos Next Step, hvor jeg udover at arbejde som mentor, har holdt oplæg hos Køge Kommunes skoler, samt undervist nye mentorer.

Simon Lund Petersen - Filosof og underviser

Online og offline
Lektiehjælp, mentorstøtte
Undervisning: Biologi, matematik (indskoling), dansk, teknologiforståelse, sløjd, håndværk/design, engelsk (indskoling/mellemtrin), natur/teknik, historie (alle klassetrin)
Kan foregå på dansk, engelsk eller tyrkisk
Kan også undervise i det tyrkiske sprog

Kompetencer:

• Undervisning – lektiehjælp (Dansk og Tyrkisk) – stilladsering – foredragsholder – lærervikar

• Møder eleven i øjenhøjde – tilpasser mig efter elevens behov – danner trygge rammer for læring

• Lektiehjælp på Tyrkisk: Kan oversætte opgaverne til Tyrkisk, samt yde lektiehjælp på Tyrkisk for at give den nødvendige stilladsering hos eleven. Yderligere underviser jeg også i Tyrkisk.

• Mentor med mange års erfaring – brænder for at gøre en forskel - da jeg først har taget en erhvervsuddannelse og derfra springet videre på Universitet, har givet mig en bred viden inden forståelse af uddannelser.