students_countries(1).png

Online undervisning

og fysiske fagpakker

Fokus på faglig trivsel samt lyst til læring og udvikling.

Uddannede undervisere

students_countries(1).png

3-9/10 klasse

Online undervisning

med fysiske fagpakker

Fokus på faglig trivsel samt lyst til læring og udvikling.

Uddannede undervisere

Prøv de første 14 dage i Online klasse gratis

Uden fysiske læringspakker
Screenshot_2020-10-31 Ord fra elever og

Jeg er meget glad. Jeg lærer mere end jeg har gjort længe.

Elev, 7. Online Klasse Udskoling 20/21

3.png

Online klasserne & fysiske læringspakker

Online live undervisning - fast skema.

Fag og emner samt mulighed for 1:1 med undervisere ved behov for hjælp eller for ekstra udfordringer i et fag.

Plus opgaver og feedback til den enkelte elev samt både online og vi sender offline læringsmaterialer - vi sender nemlig fysiske pakker til vores elever inden for EU.

Hvorfor vælge os?

Live Online Skole

Vi har fag, som lever op til Børne- & Undervisningsministeriets krav til undervisning af børn og unge. Her bruger vi kun uddannede lærere og erfarne undervisere

Vi tilbyder desuden fag, der ikke er gængse i grundskolen. Samt mulighed for at dykke ned i selvvalgte emner og fag.

Online Klasser

Vi har Online Klasser fra 3-10. klasse

Du kan følge alle fag eller købe x-antal timer pr. måned til selvvalgte fag inkl. 'hands-on' fysiske læringsmaterialer, live online undervisning, opgaver, deadlines og feedback til eleverne.

Tag din grundskoleuddannelse via fleksibel fjernundervisning hos os.

Undervisere, klassekammerater samt fysiske læringspakker sendt hjem til dig, hjemmeopgaver og feedback er blot en del af det der følger med når du vælger Online Klasse med live undervisning.

Vi har eksisteret siden 2019 som en fri online skole med fjernundervisning til elever i grundskolen.

Skolen Online er en fleksibel & anderledes skole.

Vi modtager ikke statsstøtte og er uafhængige af kommunale krav og regler for undervisningen.

Vores elever er private hjemmeskole elever, elever bosat i udlandet, digitale nomader, ambassade børn, børn udstationerede i udlandet med forældre samt kommunalt indskrevne elever

Vi er bygget på en hybrid grobund med flere muligheder for elever - blandt andet med sponsorerede stipendier til elever, hvor skoleudgiften ikke hænger sammen med økonomien samt til elever, der er udvalgte til stipendie forløb grundet deres helt særligt motiverede ansøgninger for fleksibel fri skole med digital og virtuel læringsmuligheder.

AUG-OKT edu.png

Læringspakker

Vil du have lektiefri offline & online læring - så er det vores læringspakker, som du bør bestille.

Vil du modtage pakker med fysiske produkter som du selv vælger din pakkes indhold ud fra del af vores Online Klasses læringspakker?

Super til hjemmeundervisning - hvor man selv vil styre skema og tid i hjemmeskole.

Så er det muligt fra 21/22.

Bestilles på forhånd inden
30.6 2021 (AUG-OKT boksen)

21.9 2021 (NOV-JAN boksen)

21.12 2021 (FEB-APR boksen)

21.3 2022 (MAJ-JUL boksen)

Lad os lære sammen_gennemsigtig(2).png

Globalt netværk

Tag del i vores globale læringsnetværk.

Vær med til at bygge det op fra starten.

Løbende adgang til blandt andet materialer, ideer til opgaver & forsøg og videoer til fx naturfag, historie, matematik, samfundsfag

Skab netværk og kontakter.

hvad du får med?

Adgang til vores lukkede læringsnetværk

Mulighed for at lave egne grupper

med fora, blog, wiki, chat og kalender og materialedeling