Giv læring. Støt eleverne.

Fra under 1 krone om dagen kan du støtte vores koncept for børn og unge.

Dit bidrag sikrer, at vi kan levere Online Klasser, fjernundervisning og lektiehjælp til børn der ikke får undervisning på anden vis.

Du styrker os samtidig i vores fremtidige online og offline projekter for alle børn og unge.

Vi arbejder lokalt, nationalt og globalt.

Hvorfor skal jeg blive sponsor?

Fordi du ønsker at vise, at du støtter elever i Danmark og i verden til at kunne få undervisning uagtet deres tilknytning til det traditionelle skolesystem.

Du ønsker at styrke fremtidens samfund og arbejdsmarkedet ved at give nutidens elever adgang til undervisning samt materiale, som kan styrke den enkelte elevs kompetencer og dermed være til gavn for eleven selv, samt for fremtidens samfund.

Støt os fordi vi tænker på jer, på eleverne og vores fælles fremtid.

Vi går op i

• Bæredygtig dannelse - også på nettet

• Online undervisning med kontakt til og feedback fra lærere og mentorer der rummer viden og visdom

• at mene, at børn og forældre er mere værd end de ca. 2 minutter med en lærer eller vikar pr. elev pr. fag/lektion pr. uge som er gennemsnittet folkeskolens undervisere har til sine elever