læring til dit barn

Hvad enten du har barn i grundskolen, på ungdomsuddannelse eller har valgt at hjemmeskole, så har vi fagene, materialerne og underviserne som du og dit barn kan bruge til at styrke læringen og udviklingen hos dit barn.

Skoleåret 20/21 er klar til vores Online Klasser.

Går dit barn i udskolingen og har brug for en fleksibel måde at undervises på, bør I overveje vores Online Klasser

Online lektiehjælp eller vejledning er en mulighed, hvis dit barn har brug for lektiehjælp feedback eller vejledning til faglige opgaver eller fremlæggelser.

UNDERVISERNE

Alle vores undervisere har erfaring og faglig viden i rygsækken. Du kan være sikker på, at de brænder for at lære fra sig.

Storytelling

Skolen Online er vokset frem af et stigende behov for børn og unges muligheder for at lære andre steder end i skolen

DESIGN

Dit barn kan læse fag med eller uden kontakt med en underviser. Vores mål er at levere indhold fra de små klasser op til ungdomsuddannelser

Kontakt

Som forældre har du også mulighed for at komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål eller gode ideer. Du skal være velkommen når som helst.

book

Privatundervisning eller lektiehjælp