læring til dit barn

Hvad enten du har barn i grundskolen der ønsker ekstra læring, har ufrivilligt skolefravær, skolevægring eller du har valgt at hjemmeskole, så har vi fagene, materialerne og underviserne som du og dit barn kan bruge til at styrke læringen og udviklingen hos dit barn.

Skoleåret 21/22 er klar til vores Online Klasser. Vi har forsat pladser i år 20/21

Går dit barn i grundskolen og har brug for en fleksibel måde at undervises på, bør I overveje vores Online Klasser

Fysiske læringspakker eller medlem af et globalt læringsnetværk.

Online lektiehjælp eller vejledning er en mulighed, hvis dit barn har brug for lektiehjælp feedback eller vejledning til faglige opgaver eller fremlæggelser.

UNDERVISERNE

Alle vores undervisere er uddannede, har erfaring og faglig viden i rygsækken. Du kan være sikker på, at de brænder for at lære fra sig.

Storytelling

Skolen Online er vokset frem af et stigende behov for børn og unges muligheder for at lære andre steder end i skolen

EDU CLUBS

Du kan få læring bragt hjem til jer med vores The LearnBox Club

og online materialer via EDUlearn Club

Kontakt

Som forældre har du også mulighed for at komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål eller gode ideer. Du skal være velkommen når som helst.