læring til dit barn

Hvad enten du har barn i grundskolen, på ungdomsuddannelse eller har valgt at hjemmeskole, så har vi fagene, materialerne og underviserne som du og dit barn kan bruge til at styrke læringen og udviklingen hos dit barn.

På skolen-online har vi vores online forløb.

Her vil der løbende komme enkeltforløb, mulighed for eneundervisning, feedback og mere til.

Hvis du vil have materialer som kan læses på skærmen, downloades og printes, så bør du overveje vores medlemspakker.

Du får også ekstra fordele i forhold til online forløbene.

UNDERVISERNE

Alle vores undervisere har erfaring og faglig viden i rygsækken. Du kan være sikker på, at de brænder for at lære fra sig.

Storytelling

Skolen Online er vokset frem af et stigende behov for børn og unges muligheder for at lære andre steder end i skolen

DESIGN

Dit barn kan læse fag med eller uden kontakt med en underviser. Vores mål er at levere indhold fra de små klasser op til ungdomsuddannelser

Kontakt

Som forældre har du også mulighed for at komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål eller gode ideer. Du skal være velkommen når som helst.

HVAD VI GØR?

ONLINE FAG

FAG DIT BARN SKAL BRUGE

ENGAGEREDE UNDERVISERE

UDVIKLING OG VIDEN

STUDIE ONLINE

Vi tilføjer løbende faglige forløb til vores online-studieside.

Du kan komme direkte til onlinefagene her og tilmelde dit barn. Køb enkeltfag, hele moduler eller brug abb. ordningen.

PROJEKTER

Vi har altid idéboksen åben. Det betyder løbende projekter, produkter og forskellige muligheder.

Følg med i udviklingen via vores nyhedsbreve eller her på siden, hvor vi holder projekterne opdaterede.