Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til forløbene?

Det gør du ved at købe enkeltforløb eller tilmelde dig medlemspakken til det alderstrin du ønsker. Samt tilmelder dig som bruger på siden. Vores forløb findes på både www.skolenonline.dk samt www.skolen-online.dk Du vil modtage informationer om adgang til forløbene samt de lukkede netværk via mail. Du finder de enkelte fag ved at vælge 'ALLE FAG OG KURSER' på www.skolen-online.dk. Her kan du vælge det der interesserer dig og købe eller få adgang direkte via forløbet. Hvis du har brug for at dine forældre, bedsteforældre eller en anden voksen betaler for dig (og det har du, hvis du er under 18 år), så gør I blot det og skriver dit navn på når I tilmelder dig.

Du har adgang til forløbet jf. det enkelte forløbs præmisser. Har du downloadet materiale må du kun bruge det til eget brug, så du kan øve dig igen og igen. Du må aldrig videregive eller sælge det til tredjemand.

Hvis jeg har købt et abonnement/medlemspakke?

Så håber vi, at du får godt gavn af det og får fulgt nogle forløb med emner, som du har interesse for at dykke mere ned i. Dit abonnement er fortløbende og kører derfor pr. løbende måned, du skal derfor huske at afmelde dig i god tid, hvis du ikke vil trækkes den efterfølgende måned.

Vi håber dog, at du bliver hængede længe.

Hvad med eksamen?

Da vi ikke er en ordinær skole eller institution er vi ikke forpligtet til at afholde eksamner. Den enkelte underviser kan dog tilbyde forløb med afsluttende 'eksamen', hvor du kan få tildelt et certifikat for bestået forløb.

Hvad nu, hvis jeg ikke gider at tage et forløb?

Det bestemmer du fuldkommen selv. Dog er der ingen returret på forløbet og du får derfor ikke penge retur, skulle du vælge at lade være med at afslutte forløbet.

Sker alting online?

Ja. Lige nu gør det. Men vi har planer om offline tiltag også. Så følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev - det får du forøvrigt automatisk, hvis du er tilmeldt som 'studerende' på siden - så holder vi dig opdateret.

Er der forskel på skolen-online.dk og skolenonline.dk?

Den eneste forskel er domænenavnet. Begge sider tilhører Skolen Online ApS.

www.skolen-online.dk er hvor du finder selve online forløb og har adgang til din medlemsside

www.skolenonline.dk har flere informationer, en webshop samt undersider som du måske vil finde interessante. Det er for eksempel her du kan få adgang til vores abonnementsordninger og få gode rabatter på forløb og mere til.

Kan jeg fortryde et køb

Det kommer an på, hvad det er du har købt.
Hvis du har købt et online forløb har du ingen fortrydelsesret og har ved købet ligeledes godkendt at du har afskrevet fortrydelsesretten da det er et digitalt online produkt.
Man har normalt 14 dages fortrydelsesret, men de gælder ikke ved digitale produkter som leveres ved køb, derfor afskriver du automatisk fortrydelsesretten når du godkender et køb via vores side.
Hvis du har købt fysiske materialer så gælder de almindelige fortrydelsesregler, du er dog selv ansvarlig for omkostninger for at sende produkterne/varerne retur.

Kan vi som kommune købe pakker til flere børn - og er der mængderabat?

Hvis I skal bruge løsninger eller abonnementer til flere elever, så skriv til os på info@skolenonline.dk, så finder vi en super løsning

Hvor er materialerne og forløbene?

Vi arbejder på højtryk for at fylde materialer og forløb på online-hylderne. Skolenonline.dk * Her kan du som medlem få adgang til de lukkede mapper for det klassetrin du har meldt dig til. Der er også adgang til lukket netværks forum. * Ligeledes vil du modtage fordele i forhold til online forløb der snarest åbner på vores e-learning side. * Det er også på denne side du kan finde vores SHOP. Her er der digitale produkter som kan downloades og printes i plakatkvalitet. Med tiden kommer der fysiske produkter i SHOPPEN. Skolen-online.dk - vores e-learning side. * Her kan alle købe enkeltforløb, feedback, mentorordninger, vejledning mm. * Der kommer et bredt sprekte af forløb med tiden her