e-læring

har dit barn brug for undervisning?

Rul ned

der kan være mange årsager til at dit barn som til daglig går i skole kan få brug for undervisning eller lektiehjælp via os.

ekstra viden

Har du et barn der er sulten efter viden? Eller et barn der halter bagud og har brug for anden indlæring?

Så er det værd at snakke med os. Vi kan hjælpe både dem der har det svært med opgaverne, samt dem der trænger til ekstra udfordringer.

skolevrægring

Er dit barn ét af de omkring 70.000 børn der ikke trives i skolen og måske pjækker eller er hjemme med ondt i maven?

Sammen arbejder vi på at dit barn ikke kommer bagud læringsmæssigt, samt hvis behovet er der støtte på andre punkter også.

vejledning

Nogle børn kan have brug for vejledning til opgaverne, som de skal lave i skolen, men føler ikke at der er nok tid til at få den støtte i skolen.

Her kan vi springe til som vejledere, tilbyde feedback eller én-til-én undervisning online eller offline. Vi kan også støtte i at øve fremlæggelser eller skriftlige opgaver.

Hvordan?

Hjemmeunderviser I, så har I disse muligheder

• Selvbetaling

• Søg stipendier for og sammen med jeres barn

Er dit barn tilknyttet grundskolen, men ikke deltagende i undervisningen, så er der mulighed for at bede kommunen om at få dit barn tilknyttet os.

andet?

Er der noget du godt kunne tænke dig vi tilbyder, som du endnu ikke har set vi tilbyder?

Så send endelig en mail eller ring til os. Vi vil glæde os til at høre, hvad du har fundet på. Hvis vi kan implementere det eller udvikle det kun til dig og dit barn, så gør vi det.

HVAD VI GØR?

ONLINE FAG

FAG DIT BARN SKAL BRUGE

ENGAGEREDE UNDERVISERE

UDVIKLING OG VIDEN

Ofte stillede spørgsmål

Skal vi bruge jeres undervisere?

Det er helt op til jer. De fleste af vores forløb - som løbende bygges op på e-læringssiden - bliver bygget op, så I kan bruge det selvstændigt derhjemme. I flere af forløbene vil det være muligt, at kommunikere direkte i forløbet med udvikleren af det enkelte forløb.

Hvis I får behov for 1:1 undervisning eller lektiehjælp - eller i grupper sammen med andre hjemmeunderviste elever - så kan I booke det antal individuelle timer hos den underviser eller lektiehjælper, som I vælger.

I kan også vælge at bruge vores Online Læringscafé til lektiehjælp. Her kan jeres barn tage egne lektier med eller bruge opgaver fra vores platform.
Eller brug vores Online Klasser med faste fag, faguddannede undervisere, klassekammerater og opgaver hver uge.

Kan jeg melde mit barn til Online Klasse - via kommunen eller privat?

Ja! Via kommunen/skolen: Dit barn kan tilmeldes vores forskellige forløb via kommunen, hvis I har fået det godkendt fra kommunens side af. Vi hjælper gerne med kontakten til kommunen. PRIVAT Hvis I vælger at indmelde privat, så har I truffet valget at melde jeres barn ud af det kommunale system og selv være ansvarlige for undervisningenSom hjemmeundervist elev/privatist kan man sagtens være tilmeldt vores Online Klasse (4-10. klasse) og have faste undervisere, klassekammerater og fagforløb.

Er I prøve- og testfri?

Ja og nej.

Ja. Vi følger ikke de nationale test og prøver.
Men vi hjælper altid vores elever - privatister som ønsker at deltage i termins- og afgangsprøver samt kommunal indmeldte elever til at blive klar til termins- og afgangsprøver på distriktskole. Nej. Vi tester - sammen med vores elever - deres udvikling i fagene. Dette er primært for elevens egen skyld og dernæst for vores undervisere, så de bedre kan hjælpe eleven, hvor eleven er fagligt.

Hvad så med afgangsprøve?

Vi kan hjælpe enhver elev - som ønsker det - med at blive klar til termins- og afgangsprøver på distriktskole. Dette sker i samarbejde med lærerne på distriktskolen.

De elever der ikke ønsker prøve på distriktskole hjælper vi med at blive klar til optagelsesprøve på ønsket ungdomsuddannelse.

Hvad med tilsynet?

Hvis du har meldt dit barn ind som privat elev i vores Online Klasse, så er det fordi du har meldt dit barn ud af det kommunale grundskolesystem. Det betyder, at kommunen skal føre tilsyn med undervisningen som dit barn modtager. Her kan du gøre tilsynet opmærksom på, at dit barn modtager undervisning eller lektiehjælp via Skolen Online - af kvalificerede og uddannede undervisere.

Hvor finder jeg jeres forløb?

Vores e-læringsforløb finder du via www.skolen-online.dk

Vores enkeltmaterialer finder du her på siden i vores Webshop.

Hvad er jeres Online Læringscafé

Et læringsrum, hvor elever kan tage egne lektier med og få lektiehjælp og vejledning af vores tilknyttede lektiehjælpere og undervisere. Vi holder åbent 6 dage om ugen.

Du kan læse meget mere om vores Online Læringscafé på vores e-læringsside www.skolen-online.dk