har dit barn brug for undervisning?

Rul ned

der kan være mange årsager til at dit barn som til daglig går i skole kan få brug for undervisning eller lektiehjælp via os.

ekstra viden

Har du et barn der er sulten efter viden? Eller et barn der halter bagud og har brug for anden indlæring?

Så er det værd at snakke med os. Vi kan hjælpe både dem der har det svært med opgaverne, samt dem der trænger til ekstra udfordringer.

skolevrægring

Er dit barn ét af de omkring 70.000 børn der ikke trives i skolen og måske pjækker eller er hjemme med ondt i maven?

Sammen arbejder vi på at dit barn ikke kommer bagud læringsmæssigt, samt hvis behovet er der støtte på andre punkter også.

vejledning

Nogle børn kan have brug for vejledning til opgaverne, som de skal lave i skolen, men føler ikke at der er nok tid til at få den støtte i skolen.

Her kan vi springe til som vejledere, tilbyde feedback eller én-til-én undervisning online eller offline. Vi kan også støtte i at øve fremlæggelser eller skriftlige opgaver.

Hvordan?

Hjemmeunderviser I, så har I disse muligheder

• Selvbetaling

• Når vi åbner op for stipendier at søge for og sammen med jeres barn

​​

Er dit barn tilknyttet grundskolen, men ikke deltagende i undervisningen, så er der mulighed for at bede kommunen om at få dit barn tilknyttet os.

andet?

Er der noget du godt kunne tænke dig vi tilbyder, som du endnu ikke har set vi tilbyder?

Så send endelig en mail eller ring til os. Vi vil glæde os til at høre, hvad du har fundet på. Hvis vi kan implementere det eller udvikle det kun til dig og dit barn, så gør vi det.

HVAD VI GØR?

ONLINE FAG

FAG DIT BARN SKAL BRUGE

ENGAGEREDE UNDERVISERE

UDVIKLING OG VIDEN

Ofte stillede spørgsmål

ARE YOUR PARTIES PRIVATE?

Our parties are 100% private. We clean and sanitize after every party so that when you arrive you truly feel like the party is just for you and your guests.

IS THERE PARKING ON SITE?

We have three parking lots and they are fist come first serve only. The parking lots are inside the MATCHPOINTNYC parking outside of the building.

CAN WE BRING OUR OWN CAKE?

Yes, you may bring your own cake or cupcakes. We have a refrigerator and a freezer on site. Our staff will bring out your cake with Birthday candles and we will also cut and serve the cake. We will provide plates and all utensils for the cake service so no need to worry about that!

HOW EARLY BEFORE THE PARTY MAY THE BIRTHDAY FAMILY ARRIVE?

Due to our stringent cleaning and sanitizing we do not allow the party room to open until the scheduled party time. We set up everything for you so there is no need to arrive way in advance of your party. You may arrive a few minutes before your party and hand us cake and other allowed items for set up. Please speak to a party planner before bringing anything to the party.

WILL THE INFLATABLES BE UP THE WHOLE PARTY TIME?

Yes! Our facility is unique in that we have a very large space where adults and kids spend the duration of the party in the same party room. The adults may sit down as soon as they come in and the kids can start playing the playtime only stops for our planned activities after which the kids can go back to playing.