e-læring

har dit barn brug for ekstra undervisning?

Rul ned

der kan være mange årsager til at dit barn som til daglig går i skole kan få brug for undervisning eller lektiehjælp via os.

ekstra viden

Har du et barn der er sulten efter viden? Eller et barn der halter bagud og har brug for anden indlæring?

Så er det værd at snakke med os. Vi kan hjælpe både dem der har det svært med opgaverne, samt dem der trænger til ekstra udfordringer.

skolevrægring

Er dit barn ét af de omkring 70.000 børn der ikke trives i skolen og måske pjækker eller er hjemme med ondt i maven?

Sammen arbejder vi på at dit barn ikke kommer bagud læringsmæssigt, samt hvis behovet er der støtte på andre punkter også.

Ofte via online klasse

vejledning

Nogle børn kan have brug for vejledning til opgaverne, som de skal lave i skolen, men føler ikke at der er nok tid til at få den støtte i skolen.

Her kan vi springe til som vejledere, tilbyde feedback eller én-til-én undervisning online eller offline. Vi kan også støtte i at øve fremlæggelser eller skriftlige opgaver.

Hvordan?

Få kommune til at betale skoleudgiften. Hjemmeunderviser I, så har I disse muligheder

Er dit barn tilknyttet grundskolen, men ikke deltagende i undervisningen grundet skolevægring eller sygdom, så er der mulighed for at bede kommunen om at få dit barn tilknyttet os.

andet?

Er der noget du godt kunne tænke dig vi tilbyder, som du endnu ikke har set vi tilbyder?

Så send endelig en mail eller ring til os. Vi vil glæde os til at høre, hvad du har fundet på. Hvis vi kan implementere det eller udvikle det kun til dig og dit barn, så gør vi det.

HVAD VI GØR?

ONLINE FAG OG KLASSER