BLIV UNDERVISER

Kan du undervise, udvikle materialer og engagere børn og unge online?

Så bør du overveje at blive tilknyttet som materialeudvikler eller underviser på Skolen Online.

Vi søger lærere der kan og vil udvikle materiale og/eller undervise i fag til

• 0-3 kl.

• 4-6 kl.
  • 7-9 kl.

• Ungdomsuddannelser

• Andet fagligt og kreativt

krav

Lysten til at udvikle materiale til din målgruppe driver værket.

Din rygsæk er fyldt op med viden og erfaring. Ikke nødvendigvis som online underviser, men du er fagligt klædt på til at stå inde for den undervisning du leverer.

At du afregnes efter antal solgte forløb eller produkter/materialer som honorarlønnet med mindre du har CVR.nr du ønsker at benytte.

DESIGN

Du designer indholdet og materialet til dine fag og kurser i forhold til Skolen Onlines retningslinier og kvalitetskrav til forløb og materialer.

Du kan selvfølgelig få gode råd og mulighed for assistance fra en af Skolen Onlines projektledere.

Du udvikler selv quizzes, test og giver feedback til de elever der ønsker det. Ligeledes kan du melde dig til at blive tilknyttet som en underviser der er mere i direkte kontakt med eleverne.

Kontakten

Du skal godkendes som underviser før du går online med dine fag og materialer samt acceptere vores retningslinier for undervisere. Det kræver først og fremmest, at du sender dine oplysninger til os, deler din erfaringer med os. Fortæller os hvad du vil bidrage med og accepterer at vi indhenter en børneattest.

Ps. Du får en fast andel i form af  royalty/honorar/kommission for alle dine solgte fag, ydelser eller produkter/materialer.

Hvad kan du lave?

MATERIALEUDVIKLER U/KONTAKT

Hvis du udelukkende ønsker at udvikle materiale til videresalg og du ikke har tid til den direkte kontakt med børn, unge, forældre etc. så tilknyttes du som materialeudvikler basis royaltykontakt

UNDERVISER & UDVIKLER

Har du tid til at være i kontakt med de studerende. Enten via feedback på opgaver, samtale via video eller offline til faglige og sociale sammenhænge, så tilknyttes du på underviser/udvikler kontakt

MATERIALEGODKENDER

Vi bruger undervisere eller materialeudviklere til at udfylde rollen som materialegodkender.
Kan du sikre at alle forløb, produkter og ydelser er gennemførte og lever op til vores kvalitetskrav, så kan du søge om at blive materialegodkender.