Astrid Rasmussen

Kan bookes til at lektiehjælp, undervisning og vejledning i dansk, engelsk og tysk. Samt eksamensforberedelse og generel vejledning.

Astrid Marie er tværfaglig projektleder, underviser i sprogfag, musik og specialpædagogik, samt uddannet friluft- og idrætsvejleder, og så brænder hun for fortsat at arbejde på vegne af børn og unge. Det er den korte udgave. En lidt længere udgave lyder sådan her;

Til hverdag arbejder Astrid Marie med undervisning i relation til digitaliseret læring, og hun kan hjælpe dig med lektier og specifik eksamensforberedelse til fag som dansk, engelsk og tysk, ligesom det også er hende, du kontakter, hvis du har brug for generel vejledning, korrekturlæsning, opgavesparring, inspiration til studiemetoder, hjælp til specifikke fag, fremlæggelser og præsentationer, vil træne din skriftlighed og mundtlighed, savner en vejviser ved læsevanskeligheder eller ønsker støtte i trivselshenseender.

Astrid Marie er optaget af nysgerrighed og ser den som bærende for en læringskurve, der er både tryg og givende, og som giver mening for lige netop dig.. Hun er solidt fagligt funderet, dynamisk og grundig og har den opfattelse, at social og faglig trivsel går hånd i hånd. Hendes stil er opsøgende, samarbejdende og lyttende for at lade synspunkter mødes og skabe en lærings- eller udviklingsproces, der foregår i det rette tempo.

Du kan booke Astrid Marie til både online og offline vejledning. Kontakt os for nærmere aftale.

Vejledning til studerende:

  • 45 minutter - 350 kroner

  • 30 minutter - 185 kroner

 

Sparring med forældre:

  • 30 minutter - 185 kroner.

© 2019 & forward by Skolen Online ApS Cvr. 40 74 84 66

Send en mail

vi vender tilbage

Vi er indtil videre kun at finde online - men her er vi til gengæld også hver dag ...