Screenshot_2020-05-15_Guldborgsund_-_Kom

5-6.ONLINE KLASSER

Vi har åbnet for tilmelding til

Online Klasser 20/21 & 21/22

5-6 klasse

På de mellemste trin bygges videre på de

rødder der blev skabt

i de mindste klasser.

Skemaet og undervisningen?

Undervisningen foregår live.

Lektionerne varer fra 30-60 minutter.

Nogle gange har vi filmaften, som er knyttet til indhold i undervisningen.

Hvilke fag?

5-6. klasse

• Matematik

• Naturfag

• Rel/Fil

• Engelsk

• Tysk eller fransk

• Tværfaglige emner

• Praktiske valgfag (kommer fra 21/22)

Hvad ellers?

• Fast kontaktlærer

• Online frirum

• Læringspakker, ekstra opgaver og sider

• Mulighed for 1:1 møder med undervisere

• Starter forfra hver måned

Som elev skal du være forberedt på

• At følge dit skema og arbejde med opgaverne både i timerne, alene og muligvis i grupper med dine klassekammerater                                 - du kan altid bede om hjælp af lærerne

• At vi gerne ser dig deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• Deadlines

• At holde overblik i din indboks & følge med

• At styrke din selvdisciplin

• At turde spørge om hjælp eller udfordringer

• At vi tror på, at du kan

Læringspakker

Er du bosat i EU, så kan du se frem til at modtage

læringspakker fra 21/22 som skal bruges til timerne og opgaverne hos os.

OBS: Er du bosat i EU (og ikke DK), så kommer der fragt på pakkerne.

Du kan fravælge at modtage pakkerne - det skal vi vide når du tilmelder dig.

Pakkene dækker alle årets 12 måneder og kommer 2-4 gange om året.

Prisen?

​​Private 5-6. klasse - 3.500 og fra 21/22 3.000,- pr. elev pr. måned (skoleudgiften er fordelt over 12 måneder, pr. år (36.000,-) Søskenderabat 20%

Betaler du hele skoleudgiften på én gang: 29.000,- (du sparer 7.000,-)

Betaler du skoleudgiften fordelt på to gange: 2*16.000 = 32.000,- (du sparer 4.000,-)

Obs: Melder du dig ud før og har betalt halv eller fuld skoleudgift med rabat, så modregnes rabatten samt adm. gebyr på 1.500 ved tidlig udmeldelse. Udmeldelse er altid jævnfør gældende regler.

Det dækker for at dit barn bl.a kan få liveundervisning, opgaver at arbejde med, fysisk materiale tilsendt, feedback fra undervisere, mulighed for små ekstra 1:1 snakke med undervisere, mere eller mindre 24/7 adgang til diverse online materialer og platforme der også kan bruges til at dykke ned i ekstra interesser eller fag udenfor undervisningen, adgang til fælles læringsmiljø, adgang til et online frirum hvor de, som deltager aktivt, kan lære andre unge at kende fra nær og fjern. Du giver ligeledes dit barn mulighed for at være med til at bygge sit eget læringsmiljø op, da vores online læringsunivers vokser med vores elever og deres nysgerrighed og interesser.

Optagelsegebyr og sikre din plads: 700,- tilbagebetales ikke - heller ikke hvis der meldes fra før opstart

Ekstra: Til deltagelse i udflugter max. 4.500,- pr. skoleår, som kun falder hvis du deltager. Derudover er du selv ansvarlig for at komme tur/retur, hvis du deltager på vores forskellige udflugter.

Herudover

• Hvis du er bosat i EU, fragtudgifter for fagpakker. Fragten er afhængig af landet du bor i.

Der er pt. mulighed for at søge stipendie for skoleudgiften - hvis der er et nødvendigt behov for dette - ligesom det er muligt at ansøge kommunen om at dække skoleudgiften via aftale muligheder for kommuner.

Der er mulighed for løbende at tilkøbe supplerende

• lektiehjælp

• individuel privatundervisning

• mentorstøtte

Skoleåret starter i august. Elever kan dog starte når som helst på året.

Første måned anses som en prøveperiode, hvor du kan udmeldes inden 3 uger er gået - der gives ikke penge retur for skoleudgiften.

Herefter skal en udmeldelse ske senest d. 16 i en måned - hvormed der gælder der 2-3 måneders opsigelse/skoleudgift, alt afhængig af hvornår du sender udmeldelsen.

Sender du en mail fx d. 5 i en måned, så tæller de 2 måneder først fra måneden efter. Du vil derfor have 2 måneder og ca 25 dage tilbage hos os. Sendes en opsigelse mellem den 17 og sidste dato i en måned har du forsat 3 måneder med skoleugift hos os.

En opsigelse skal derfor altid være i hænde senest d. 16 i en måned, modtages den efter tæller den som opsigelse i efterfølgende måned.