Screenshot_2020-05-15_Guldborgsund_-_Kom

5-6.ONLINE KLASSER

Vi har åbnet for tilmelding til

Online Klasser eller enkeltimer 21/22

Stipendie kan søges ved behov

5-6 klasse

På de mellemste trin bygges videre på de rødder der blev skabt i de mindste klasser.

hjerneroedder.png
Online klasse 2122

Online Elev_

Online Elev_(1)

Online klasse 2122

Hvilke fag?

• 5-6. klasse

• Matematik

• Naturfag

• Humanistisk blok

• Historie, Rel/Fil og samfundet

• Engelsk

• Tysk eller fransk (valg)

• Tværfaglige emner

• Praktiske valgfag (kommer fra 21/22)

I disse klassetrin er det rigtig vigtigt at forældre er med på siden.

Som forælder skal du være forberedt på

• At sørge for at hjælpe dit barn med at deltage i undervisningen.

• At vi gerne ser dit barn deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• At hjælpe med at få tjekket deadlines, opgaver og mailboks

Hvad ellers?

• Hvad ellers?

• Fast kontaktlærer

• Online frirum

• Fysiske læringspakker

• Mulighed for 1:1 møder med undervisere

• Starter forfra hver måned

Skemaet og undervisningen?

Undervisningen foregår live.

Lektionerne varer fra 30-90 minutter 1-2 gange om ugen pr. fag - Herudover kan du altid skrive til din underviser og arrangere 1:1 snakke eller få svar på dine spørgsmål over mail

Nogle gange har vi filmaften, som er knyttet til indhold i undervisningen

Vær forberedt

• På at følge dit skema og arbejde med opgaverne både i timerne, alene og muligvis i grupper med dine klassekammerater - du kan altid bede om hjælp af lærerne

• At vi gerne ser dig deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• På deadlines og opgaver

• At lære at holde overblik i din indboks

• At styrke din selvdisciplin

• At turde spørge om hjælp eller udfordringer

• At vi tror på, at du kan

5-6 kl skoleskema.png

Prisen?

​​Private 5-6. klasse - *Fuldt skema: 3.500,- pr. måned indenfor EU + fragt af pakker

**Delvis skema: 1.750,- pr. måned indenfor EU + fragt af pakker (*læs mere længere nede)

***Enkeltfag: 775,- pr. måned + fragt af pakker

(Skolepengene betales 12 måneder årligt. Et skoleår går fra 01.08.xx - 31.07.xx. - Skoleudgiften dækker undervisning + online og offline materialer)

Søskende 25% rabat eller søg evt. søskende-stipendie

*Hvis du betaler eller binder dig for hele skoleåret (12 mdr. uagtet hvornår dit barn starter i løbet af skoleåret) pris: 39.000,- ( eller 3.250,- pr. mdr - du sparer 3.000 ,- pr. år) Obs: Melder du dig ud før og har betalt halv eller fuld skoleudgift med rabat på månedsfaktura, så modregnes rabatten samt adm. gebyr på 1.500 ved tidlig udmeldelse. Udmeldelse er derudover altid jævnfør gældende regler for udmeldelse.

Det dækker for at dit barn bl.a kan få liveundervisning, opgaver at arbejde med, fysisk materiale tilsendt, feedback fra undervisere, mulighed for små ekstra 1:1 snakke med undervisere, mere eller mindre 24/7 adgang til diverse online materialer og platforme der også kan bruges til at dykke ned i ekstra interesser eller fag udenfor undervisningen, adgang til fælles læringsmiljø, adgang til et online frirum hvor de, som deltager aktivt, kan lære andre unge at kende fra nær og fjern. Du giver ligeledes dit barn mulighed for at være med til at bygge sit eget læringsmiljø op, da vores online læringsunivers vokser med vores elever og deres nysgerrighed og interesser.