NÃ¥r_du_kan_dit_abc.png

3-4.ONLINE KLASSER

Vi har åbnet for tilmelding til

Online Klasser 21/22

3-4. klasse

I de mindste klasser bygges grunden til forståelsen af de forskellige fag.

roedderafviden.png
Som%20Online%20Elev%20f%C3%A5r%20du%20..
1-2 kl skema.png

Hvilke fag?

• 3-4. klasse

• Matematik

• Naturfag

• Rel/fil

• Engelsk

• Tværfagligt/Praktisk

I disse klassetrin er det rigtig vigtigt at forældre er med på siden.

Som forælder skal du være forberedt på

• At sørge for at hjælpe dit barn med at deltage i undervisningen.

• At vi gerne ser dit barn deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• At hjælpe med at få tjekket deadlines, opgaver og mailboks

Hvad ellers?

• Lille team af faste lærere, så det er kendte ansigter eleverne møder på skærmen

• Fast kontaktlærer

• Online frirum

• Læringspakker og adgang til ekstra opgaver og læringssider

• Mulighed for 1:1 møder med undervisere udenfor undervisningen

• Starter forfra hver måned

Skemaet og undervisningen?

Undervisningen foregår live.

Lektionerne varer fra 30-60 minutter.

Herudover kan du altid skrive til din underviser

Vær forberedt

• På at følge dit skema og arbejde med opgaverne både i timerne, alene og muligvis i grupper med dine klassekammerater - du kan altid bede om hjælp af lærerne

• At vi gerne ser dig deltage i online undervisningen

• Med lyd og meget gerne video

• Deadlines

• At lære at holde overblik i din indboks

• At styrke din selvdisciplin

• At turde spørge om hjælp eller udfordringer

• At vi tror på, at du kan

3-4 kl skema.png

Prisen?

​​Private 3-4. klasse - 3.500 pr måned (Skolepengene betales 12 måneder årligt. Et skoleår går fra 01.08.xx - 31.07.xx.

Søskenderabat 20%

Obs: Melder du dig ud før og har betalt halv eller fuld skoleudgift med rabat, så modregnes rabatten samt adm. gebyr på 1.500 ved tidlig udmeldelse. Udmeldelse er altid jævnfør gældende regler.

Det dækker for at dit barn bl.a kan få liveundervisning, opgaver at arbejde med, fysisk materiale tilsendt, feedback fra undervisere, mulighed for små ekstra 1:1 snakke med undervisere, mere eller mindre 24/7 adgang til diverse online materialer og platforme der også kan bruges til at dykke ned i ekstra interesser eller fag udenfor undervisningen, adgang til fælles læringsmiljø, adgang til et online frirum hvor de, som deltager aktivt, kan lære andre unge at kende fra nær og fjern. Du giver ligeledes dit barn mulighed for at være med til at bygge sit eget læringsmiljø op, da vores online læringsunivers vokser med vores elever og deres nysgerrighed og interesser.

Opstartsgebyr og sikre din plads: 550,- tilbagebetales ikke - heller ikke hvis der meldes fra før opstart

Ekstra: Til deltagelse i udflugter max. 4.500,- pr. skoleår, som kun falder hvis du deltager. Derudover er du selv ansvarlig for at komme tur/retur, hvis du deltager på vores forskellige udflugter.

Herudover

• Hvis du er bosat i EU, fragtudgifter for fagpakker. Fragten er afhængig af landet du bor i.

Der er pt. mulighed for at søge stipendie for skoleudgiften - hvis der er et nødvendigt behov for dette - ligesom det er muligt at ansøge kommunen om at dække skoleudgiften via aftale muligheder for kommuner.

Der er mulighed for løbende at tilkøbe supplerende

• lektiehjælp

• individuel privatundervisning

• mentorstøtte

Skoleåret starter i august. Elever kan dog starte når som helst på året.

Første måned anses som en prøveperiode, hvor du kan udmeldes inden 3 uger er gået - der gives ikke penge retur for skoleudgiften.

Herefter skal en udmeldelse ske senest d. 16 i en måned - hvormed der gælder der 2-3 måneders opsigelse/skoleudgift, alt afhængig af hvornår du sender udmeldelsen.

Sender du en mail fx d. 5 i en måned, så tæller de 2 måneder først fra måneden efter. Du vil derfor have 2 måneder og ca 25 dage tilbage hos os. Sendes en opsigelse mellem den 17 og sidste dato i en måned har du forsat 3 måneder med skoleugift hos os.

En opsigelse skal derfor altid være i hænde senest d. 16 i en måned, modtages den efter tæller den som opsigelse i efterfølgende måned.